Kategoriler
Mobil

Galaxy C7 Android Nougat Güncellemesi

Samsung Galaxy C7 Android Nougat güncellemesi yayımlandı. Samsun’un orta segmentli telefonları için yayımladığı güncellemeler kullanıcılar tarafından bekleniyor. Galaxy C7 Android Nougat güncellmesini alan son model olmuş durumda.

Samsung güncellemeyi Çin’de başlatmış durumda. 1.1 GB büyüklüğünde olan yeni sürüm kullanıcıları yeni arayüz ile birlikte karşılıyor. Kullanıcılar tarafından  merak edilen en yeni özelliğin arayüz olduğu biliniyor. Samsung bu arayüze Experience ismini verdi.

Samsung Galaxy C7 Android Nougat güncellemesinde yeni arayüz dışında güvenlik güncelleştirmesi de yer alıyor. Bunun dışında ise bir yeni özellik olan  “ekran sürekli açık ” Samsung kullanıcılarına sunuldu. Bu güncelleme yayımlandıktan sonra uygulama indirme hızlarında ise büyük bir artış gözleniyor.

Samsung Galaxy C7‘nin ülkemizde bulunan modeline güncelleme gelecek mi bu tam olarak bilinmiyor. Çin’de başlayan güncellemelerin başka hangi ülkelerle devam edeceği bir muamma. İlerleyen günlerde bu konuda yaşanan gelişmeleri sizlere aktaracağız. Bir önceki yazımızda ise sizlere Samsung Galaxy J2 Pro 2018‘in yeni ortaya çıkan özelliklerinden bahsetmiştik.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir