Kategoriler
Mobil

En uygun faturalı hat tarifeleri

En uygun faturalı hat tarifeleri arayışı içerisindeyseniz çok uzaklara gitmenize gerek yok biz sizler için en uygun fatura tarifelerini derledik. İşte en uygun fatura tarifeleri.

Mobil telefon kullanıcılarının en çok merak ettiği konuların başında gelen En Uygun Faturalı Hat Tarifeleri hakkında merak ettiğiniz detayları buradan sizlere açıklamak istiyoruz. Özellikle Turkcell’in sizlere sunmuş olduğu bu tarifeler hakkında sunduğu fırsatları sizler için inceledik.

Turbo Akıllı Bitmeyen Faturalı Hat tarifesi

Turkcell kullanıcılarının en çok talep ettiği hizmetlerin başında gelen internet paketi ve konuşma paketi konusunda oldukça başarılı bir kampanya olan Turbo Akıllı Bitmeyen Faturalı tarifesinde sunulan hizmetleri açıklamak istiyoruz. Her yöne 1000 SMS, Her yöne konuşma süresi olarak 1000 Dakika ve 7 GB İnternet kotası şu an için en çok talep edilen tarifelerin başında gelmektedir. Aylık ödeme konusunda ise sadece 45 TL’lik bir fatura olan bu tarifeden yararlanmak için Turkcell müşterisi olmanız ve 24 ay boyunda taahhüt vermeniz gerekmektedir.

Turbo Ekstra 5 GB Hat Tarifesi

Aylık ödeme konusunda 49 TL’lik bir fatura ödemesi bulunan bu tarife üzerinde müşterilerine Turkcell, 1000 SMS her yöne mesaj hakkı sunmaktadır. Konuşma süresi olarak da 1000 DK her yöne konuşma süresi veren operatörün internet konusunda ise 5 GB kullanım kotalı bir internet tarifesi sunduğunu buradan açıklamak istiyorum. 24 ay boyunca Turkcell’de kalma sözü veren müşterilerin faydalanma fırsatı olan bu tarifeden faydalanmak için Turkcell müşteri hizmetlerinden veya Turkcell bayilerinden geçiş yapma şansınız bulunmaktadır.

GNÇ Süper Paket Tarifesi

Turkcell’in gençlere özel olarak çıkarttığı paketlerin genellikle fazla internet paketi sunması gençler arasında bu paketlerin fazla rağbet görmesine neden olmaktadır. Bu tarife üzerinde ise 1000 SMS her yöne mesaj kampanyası sunan firmanın 1000 dakika her yöne konuşma süresinin yanı sıra sunduğu 10 GB internet kullanımı gerçekten oldukça başarılı bir tarife olduğunu göstermektedir. Ancak sadece gençlere özel olarak sunulan bu paketin aylık ödeme konusunda ise 49 TL gibi bir rakam olması en uygun tarifeler arasında olduğunu bizlere göstermektedir.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir