Kategoriler
Mobil

Çift arka kameralı OnePlus 5T özelliği ortaya çıktı

Çift kameralı telefonların popüler olduğu bu günlerde bu kervana OnePlus 5T modeli de katıldı. Geçtiğimiz günlerde cihazın özelliklerini sizlere sunmuştuk şimdi ise çıkan AnTuTu sonuçlarıyla birlikte telefonun özellikleri netlik kazanmış oldu.

Çıkan AnTuTu sonuçları arasında en dikkat çeken özellik ise OnePlus 5T kamerası oldu. 20 MP + 20 MegaPiksel kamera ile gelecek cihaz ayrıca çift kamera özelliği olacağı için daha iyi bir performans sunması bekleniyor. Cihazın kamerası, F/2.6 ve F/1.6 diyafram değeri olduğunu da belirtelim.

2160 x 1080 çözünürlük ile gelecek olan cihazın Ekran noktasında 18:9 oran oran kullanılması bekleniyor. Yüksek özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran cihaz 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı geleceği çıkan AnTuTu sonuçlarında gayet açık bir şekilde görünmekte. İşlemci olarak Snapdragon 835 kulanan cihazın ayrıca Adreno 540 GPU kullandığını da hatırlatalım.

Google’ın son çıkardığı Android Oreo işletim sistemiyle çıkması planlanan cihazın RAM ve depolama alanı olarak çeşitli seçenekleri bulunacak. Cihazın fiyatı ise, çeşitliliğine göre değişim gösterecek 550 dolar ve 650 dolar arasında tercih ettiğiniz cihazı satın alabileceksiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir