Kategoriler
Mobil

Avrupa’da Huawei Çılgınlığı Sürüyor

Avrupa kaynaklı araştırmalara göre yapılan açıklamalarda satış grafikleri Huawei markasının Apple’i geçtiği açıklandı. Satış grafiklerine göre Huawei satışları, Apple’ı solladı.

Geçmişte iki marka arasında gerçekleşen atışmalardan çıkan sonuç bu çekişmenin Huawei‘nin de Apple’ın piyasaya yeni sürecekleri ürünlerden sonra da devam edeceğe benziyor. Telefon ve tablet kullanıcılarının katılımı ile gerçekleştirilen piyasa araştırmalarının öne sürdüğü verilere göre satış rakamlarında Huawei önde. Birinciliği Samsung markasının kimseye kaptırmadığı açıkça ortaya konulmuş. Şimdi gözler satış çizelgesiyle ikinciliğini koruyan Huawei ve üçüncü olarak grafikte kendisine yer edinen Apple’ın yeni hamlelerinde. Karşılıklı yapılan açıklamalarda dünyaca ünlü iki marka bir birlerine resmen meydan okudu. Huawei Mate ile İphone 8’e meydan okuyan Huawei markası şimdilik ikinciliği kimseye kaptırmıyor. Ancak Apple’ın da İphone 8’in piyasaya sürüleceği günü beklediği kulislerden gelen bilgiler arasında.

Samsung Birinci

Dünyaca ünlü telefon ve tablet markaları olan Samsung, Huawei ve Apple grafikleri satış rekorları kırıyor. Bir birinden farklı özelliklere sahip yeni ürünleri sonbahar başında pazara sunacağını açıklayan markaların kıyasıya rekabeti Avrupa’da büyük araştırma firmalarına konu oldu. Yapılan analizler sonucunda sıralama Samsuns, Huawei ve Apple olarak kayıtlara geçti. Ancak Apple markası kendi kitlesine oldukça güveniyor. Apple markasından vazgeçemeyen kullanıcıların Huawei markasını geride bırakacağı bekleniyor.

Öte yandan da akıllı telefonları başka bir yere taşıyan Huawei yeni ürünü olan Huawei Mate’e çok güveniyor. Telefon ve tablet marklarının karşılıklı rekabeti bir kenara telefon ve tabletlerin bu rekabet sayesinde her geçen gün çok daha verimli ürünler haline gelmesi de tüketiciyi mutlu ediyor. Ekim’de piyasaya sürülecek olan yeni akıllı telefon ve tabletlerin satış grafiklerinin ne olacağı merakla bekleniyor. Huawei markası ürünlerine olan güvenini yaptığı açıklamalar ile ortaya koydu.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir