Kategoriler
Mobil

Apple Ve LG Yeni Bir İşe Girdi Katlanabilir Cihaz

iPhone X‘in duyurulmasıyla birlikte artık yeni bir teknolojinin de önünü açmış oldular gelen haberlere göre Apple ve LG birlikte yeni bir işe girmeye hazırlanıyor. Birlikte yapacakları iş ise katlanabilir cihaz olduğu ve bu cihazın 2020 yılında çıkacağı açıklandı.

Gelen bilgilere göre Apple ‘ın en büyük işlerinden biri ise katlanabilir bir cihaz piyasalara çıkarmak istemesi bu yüzden Apple LG Display ile birlikte katlanabilir cihazlar üzerinden çalışmaya başladıkları LG ise sadece ekran üretmeyecek LG Innotek şirketi ise katlanabilir cihazların devreleri ve parçaları üretecek ve Apple ise bu işe ortak olmuş olacak Yapılacak ekran ise OLED panel ile üreteceği Lg ise bu paneli zaten iki  üç sene önce yapmıştı bunu da söyleyelim Fakat bu panelin üzerinde halen çalışmalar yapıldığı açıklandı.

Neden Samsung Değilde LG

İphone X modelindeki OLED ekran Samsung tarafından üretilmişti nedense Samsung değilde neden  LG Display ile bir anlaşma yapmış olması Apple’ın yapmış olduğu yazılı açıklamada ise Samsung’un devamlı olarak teknoloji alanındaki sızıntı ve vermiş olduğu haberler yüzünden  LG Display bu yüzden Lg ile anlaşma yaptıklarını açıkladı Tabi bu işin zor tarafı ise tüm yükün LG Display  şirketinde olması.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir