Kategoriler
Mobil

Apple İPhone 8 üretimi Sıkıntılı

Apple dün yapmış olduğu açıklamada yeni iPhone 8’i tanıtacağı günü duyurmuş olsa da daha önce çıkan haberlerde üretim konusunda hala sorunlar yaşandığı ve bu şekilde üretimin yavaşladığı gelen bilgiler arasında,  

iPhone 8 sınırlı sayıda üretilecek olması ve ilk satışa çıkacak olan ilk olarak çıkacak olan Ülke ise ve Kuzey Amerika olacağı ve daha sonra diğer Ülkelerde satışa sunulacağı açıklandı. Gelen bilgilere göre cihazların çıkması 1-2 ayı bulabileceği ve iPhone 8’lerin şuan için deneme üretimine başladığı ve üretim sürecinde herhangi bir sıkıntısı olmadığı bildirildi.

İPhone 8 yetişmeyecek

Bu arada  iPhone 7s ve iPhone 7s Plus cihazların  da deneme üretimine başlandığı söylendi. İşletme yetkililerinin yapmış olduğu açılamada ise aksaklıkların önlemini almak için deneme çalışmalarının yapıldığını açıkladı.

Şuan için  üretim başlamış olsa da Foxconn fabrikası günde sadece 200 adet yeni iPhone üretebileceğinin açıklamasını yaptı. Bu yapılan günlük rakamın içinde iPhone 7s ve iPhone 7s Plus cihazlarda var. Buna göre iPhone 8 Apple’ın açıklamasına göre beklenen satış zamanın ekim ya da kasım ayına yetişecek olsa da seri üretimin ne zaman başlayacağı ve yüksek bir seviyeye ne zaman ulaşacağı bilinmiyor. Şuan için Kasım ayının sonlarını bulacağı açıklandı.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir