Kategoriler
Mobil

Alcatel Shine Özellikleri

Alcatel Shine Özellikleri ile Orta Segment kullanıcılarına yönelik rakiplerinin karşısına oldukça iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Birkaç yıl önce tekrar piyasaya giriş yapan Alcatel, 2017 itibariyle önemli ürünleriyle dikkatleri çekmektedir. Özellikle akıllı telefon piyasasında sahip olunan genel özelliklerin yanında çok daha farklı tasarımlar ilgi odağı olma yolunda ilerlemektedir.

Alcatel Shine akıllı telefonunda en fazla ilgi çeken özelliklerin başında da tasarım harikası gelmektedir. Metal çerçeve ile cam kısmın birleşmesiyle görsel anlamda şıklık sağlandığı rahatlıkla söylenebilmektedir. Ayrıca telefonun avuç ile çok daha kolay kavranması için birtakım unsurlarda düşünülmüştür.

5 inç boyutuna sahip olan ekran, telefonun ön yüzünün üçte ikisini kaplamaktadır. Bununla birlikte üstte ahize hoparlörü ve 5 megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamera yer almaktadır. Diğer modellere oranla çok daha hafif olması da taşınmasını kolaylaştırmaktadır.

Donanımsal Gereklilikleri

Alcatel Shine, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama kapasitesine sahip olmakla birlikte 1.3 Ghz dört çekirdekli MediaTEk MT6737 yonga setini barındırmaktadır. MicroSD kart giriş seçeneğiyle birlikte kapasitenin üstüne 256 GB daha eklenmesi mümkündür.

Günlük işlemlerin gerçekleşmesinde herhangi bir sıkıntı yaşanması söz konusu olmamakla birlikte uygulamaların yüklenmesi de hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Kameranın çalışma hızı da ortalamanın üstündedir.

Parmak izi tarayıcı özelliği ile ayırt edilmesinde son derece önem taşımaktadır. Parmağın telefonun arkasında yer alan sensöre tanıtılması birkaç saniye içinde gerçekleşmekle birlikte güvenlik açısından da sorunsuz bir hizmet sağlamaktadır. Ayrıca çok daha farklı şekillerde işlemler yapılabilmektedir. Baş parmağın Facebook uygulaması için kodlanması mümkündür. Buna göre baş parmağın algılanmasıyla Facebook hesabı açılabilmektedir.

Alcatel Shine Özellikleri ile alabildiğimiz bilgiler şimdilik bu kadar aynı özelliklere sahip olan telefonlar ile yarışabilmesi için fiyat konusunda cömert davranması gerektiğini düşünüyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir