Kategoriler
Mobil

Alcatel Idol 4 Pro özellikleri ve fiyatı

Oldukça sıkıntılı süreçler yaşamış olsa da Windows Phone, yeni ürünüyle tekrar Avrupa piyasasına çıktı. Windows 10 desteğiyle çıkartılan Alcatel Idol 4 Pro, ön sipariş için satışa çıkarıldı.

2016 yılında Android işletim sistemli olarak piyasa çıkarılan Idol 4S temelinde oluşturulan yeni cihazın çok daha farklı özellikleri bulunmakla birlikte sahip olduğu kullanılabilir düzeyde yüksektir.

Özellikleri ve Fiyatı

Tasarım ve görünüm açısından da alıcısına kalite sunan akıllı telefonun özellikleri de ortalamanın çok üstünde yer almaktadır. Bundan dolayı tercih edilme oranının tanıtımlar ile birlikte çok daha yukarılara çıkabilme potansiyeline sahiptir.

Bilhassa makul fiyatlı olması açısından rakiplerine göre avantajlı olduğu da bir gerçektir. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci barındıran akıllı telefon Alcatel Idol 4 Pro, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olmanın avantajlarını sunmaktadır.

Depolama alanının yüksek olması da indirilebilir ve kullanılabilir açılarından önem taşımaktadır. Bunun yanı sıra 1080p çözünürlüklü 5,5 inç boyutuna sahip ekranı ise Amoled özelliklidir.

Telefon kasasında metal ve cam kısımların bir arada olması da farklılık gösteren bir başka durum olmaktadır. 2017 yılında piyasaya sürülen birçok akıllı telefona göre iyi bir hizmet kalitesi sunması da Alcatel Idol 4 Pro için artı bir yön olmaktadır.

Ancak bununla birlikte Android ya da İOS ile karşılaştırıldığında Windows 10 Mobile çok daha az bir alan sunmaktadır. Uygulamaların çok daha yetersiz kalması mümkün olmakla birlikte yapılabilir özelliklerde etkilenmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir