Kategoriler
İnternet

Youtube Videoları Nasıl Programsız İndirilir?

Youtube en çok tercih edilen video paylaşım ve izleme sitesidir. Youtube 1 milyardan fazla kullanıcıya sahip olup aynı zamanda günlük milyonlarca saat izlenip tıklanmaktadır.

Youtube Videolarını Programsız İndirme

Youtube reklam ve ticari amaçla da kullanıma açılmıştır, üye olmadan da Youtube üzerinden videolar izlenebilir aynı zamanda Youtube üzerine video yüklenip yüklenen videolar beğenmelere ya da beğenmeyenlere karşı açık olup kullanıcı yorumlarına da açıktır.

Youtube sosyal paylaşım sitesine üye olmak için ayrı yeten üye olmak gerekmez Google hesabı ile de Youtube giriş yapılıp rahatça video paylaşılır özelliktedir. Youtube en çok video izlenen ve paylaşılan siteler arasında olduğu için insanlar izledikleri videoları rahatça telefonlarına ya da bilgisayarlarına indirmek istemektedirler.

Youtube’da daha çok müzik, şarkı içeren videolar popülerliğini devam ettirmektedir. Klip bir şarkı için çekilmiş kısa video filmlerdir, klipler şarkılar boyunca devam etmektedir, bu yüzden bazı kullanıcılar klipler yerine sadece şarkıları indirmek isteyebilirler bu işlem için Youtube üzerinden indirilmek istenilen bir müzik parçasını MP3 olarak dönüştürmemiz gerekmektedir. MP3 dönüştürücüsü’ne indirmek istediğimiz şarkının linkini Youtube üzerinden kopyalayıp yapıştırdığımız takdirde MP3 dönüştürme işlemini yapmış oluruz, bundan sonra ise yapmamız gereken şey sadece dönüştürdüğümüz MP3‘ü indirmek olacaktır.
Youtube 2005 yılında kullanıma sunulmuştur, Youtube üzerinden birçok işlem yapılabilir hale gelmiştir, videolar ve paylaşılan içerikler bir cihaza yüklenebilir ya da Youtube üzerine bir video yüklenebilir özellikler taşımaktadır.

Youtube üzerinden birçok video indirme yöntemi bulunmaktadır, videoları programız bir şekilde indirmek için ise, indirmek istediğimiz videonun linkinin sonuna “Video indir” yazıp enter tuşuna tıklamamız yeterli olacaktır ardından indirme komutlarını verdiğinizde videonuz cihazınıza kolay bir şekilde inecektir bu sistem youtube üzerinden programsız bir şekilde video indirmek için kolay bir yöntemdir.

İndirmek istediğiniz müzik video ve daha fazlası için gerekli olan makalemizde yazılı olanları adım adım takip etmektir. Hepinize kolay gelsin ve indirme işleminizi artık ertelemeyin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir