Kategoriler
İnternet

N11, SSD Lacie Bolt 32 TB Satışını Aldı

Türkiye’nin önde gelen internet şirketlerinden biri olan n11, özellikle teknoloji ürünü cihazlarda bir ilke imza atıyor.

Türkiye’de satışı olmayan teknoloji ürünlerini ilk defa Türkiye’de satışa  sunmaya hazırlanıyor. Depolama alanındaki çözümleriyle yakından tanınan LaCie’nin saniyede 2.8 GB hızla dosya transfer eden 2TB’lık profesyonel SSD depolama cihazı LaCie Bolt 3 2 TB, Türkiye’de ilk kez ve sadece n11 satışa açıldı.

Verileri daha hızlı aktarıyor

Ülkemiz depolama kaynağı olarak bilinen LaCie’nin sınırsız yaratıcılık için sınırsız hız sunan yeni LaCie Bolt 3 2 TB, Türkiye’de ilk kez e-ticaret platformu ile n11’de satışa sunulacak. Saniyede 2.8 GB hızla dosya transferi yapabilen ve sağlayan cihaz, zincirleme bağlantıya izin vermesiyle de dikkat çekiyor.

USB 3.0’a kıyasla 8 kat daha fazla veri ve 2 kat daha fazla video bant genişliği sunan LaCie Bolt 3 2 TB, birinci sınıf alüminyum kasası ve etkili soğutma sistemiyle sınırsız yaratıcılık için sınırsız hız vadediyor.

İçerisinde bulunan 2 adet 1TB SSD disk sayesinde rakiplerine göre 6 kat daha hızlı veri transferi sağlayan LaCie Bolt3 ile ister Raid 0 ister Raid 1 yaparak verilerinizi daha fazla güvence altına alabilme ve hızına sahip bu cihaz artık Türkiye de satışa sunuluyor.

“N11, SSD Lacie Bolt 32 TB Satışını Aldı” için bir yanıt

N11 sitesi aldı başını gitti nasıl bu şekilde büyüyorlar anlamıyorum. Tamam paranın gücünü kullanıyorlar ama şansta olması lazım bence.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir