Kategoriler
İnternet

İnternet bağımlısının sonu kötü bitti

Çinli bir genç internet bağımlısı olduğu rehabilitasyon merkezine yatırılmıştır. Ancak genç çocuk yatırılmasından 48 saat geçtikten sonra ise darp edilerek hayatını kaybetmiştir.

Çin işkenceleri olarak bu gibi bağımlı olan çocuklarda rehabilitasyon merkezlerinde bu çocuklardan internet bağımlılığını gidermek için darp tedavisi uygulanmaktadır. Ancak darp tedavisi her zaman insanlara kötü sonuçlar vererek çocukların hayatlarının kaybetmesini sebebiyet veriyordur. Internet bağımlısı olan çocuk 16 yaşındaydı ancak ailesi rehabilitasyon merkezine yatırdıktan 48 saat sonra ise dış ve iç yaralanmalarla hayatını kaybetmiştir.

Rehabilitasyon Merkezine Yatırılan Hastanın Feci Sonu

Aile en iyi rehabilitasyon merkezine götürdüğü ve herhangi bir şekilde darp tedavisinin olmadığını söyledikten sonra oğlunu tedavi yaptırmak için rehabilitasyon kurumuna yatırdı. Ancak kuruma yatırdıktan sonra ise oğlunun saatler sonra darp edildiğini ve hayatını kaybettiğini öğrendi.

Rehabilitasyon merkezinde çalışanlar izinsiz olarak çalıştığı öğrenince çalışanları ve müdürleri gözaltına alınıp soruşturmalar başlatılmıştır. Oğlunun ölüm raporunu alarak araştırma başlatmıştır. Çin de bu tarz bağımlılık olan çocuklarda darp edilerek ve elektroşok makinesiyle çocuklara tedavi yerine darp edilerek kotu sonuçlar elde edilmektedir. Her zaman bu sonuçlarla karşılaşmamak için rehabilitasyon merkezlerini en iyi bir şekilde araştırarak ve doktor kontrolüyle yatırılması gereklidir. Eğer doktor kontrolü ile yatırılmaz ise darp gibi tedaviler uygulanırsa bu tedavi hiçbir zaman işe yaramamaktadır.

Sadece hastaya zarar vererek kotu sonuçları elde etmiş olmaktadır. Gün geçtikçe bağımlılık dereceleri artarak her gün gencecik gençler bağımlılık sayesinde hayatlarını kaybetmektedirler. Aileler çocuklarının bunun gibi durumlara düşmemesi için her zaman çocuklarına düşkün olması ve daima çocuklarının yanında olması gereklidir. Sorunları olduğu zaman ise önce aile kendileri sorunları gidermek zorundalar en son çare olarak da doktora götürülmesi gereklidir.

THN – teknolojihaberi.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir