Kategoriler
İnternet

Instagram Reklamları Nasıl Engellenir?

Instagram üzerinde yer alan istenmeyen reklamlar nasıl engellenir ? Bu yazımızda bu konuyu ele alıyoruz.

Instagram, taktir edersiniz ki şuan da en fazla kullanılan, en popüler sosyal medya platformu olarak göze çarpıyor.  Bazı kullanıcılar, Instagram üzerinde yer alan bazı reklamlardan oldukça rahatsız oluyorlar. Bu içeriğimizde, söz konusu reklamları nasıl engelleyebileceğinizi anlatacağız.

INSTAGRAM REKLAMLARI KALDIRMA YÖNTEMİ

Instagram üzerinde hoşunuza gitmeyen bir reklam gördüğünüzde o reklamın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklayın. Ardından ‘Reklamı Gizle’ yazısına tıklayın.  Ardından ilgili reklamı neden görmek istemediğinizi belirterek reklamı engelleyin. Aynı şeyi, diğer istenmeyen reklamlar için de yapın. Eğer Instagram üzerinde tamamen reklamsız bir özet akışı istiyorsanız da özet akışında gördüğünüz tüm reklamları aynı şekilde gizleyin. Bu şekilde tamamen reklamsız bir özet akışı kullanıyor olacaksınız.

Bu yöntemle Instagram reklamları sisteminden kaldırmıyor ancak siz kişisel sayfanızı daha reklamsız bir hale getirmiş  oluyorsunuz. Yine de biz eğer reklamlar rahatsız edici türden değilse her reklamın kaldırılma taraftarı değiliz çünkü internet sitesi sahiplerinin, aynı şekilde mobil uygulama sahiplerinin en büyük gelir kaynağı reklamlardır. Bu yüzden bunun dengesini iyi kurabilmek gerekiyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir