Kategoriler
Oyun

Ve Beklenen Darksiders 3 Duyurusu Yapıldı !

Darksiders 3 hakkında beklenen duyuru yapıldı ! Darksiders 3, önümüzdeki yıl resmen piyasada olacak. Oyun ile ilgili ayrıntılar…

Bir zamanların nam salan oyun serilerinden Darksiders, yapımcısı THQ’nun girdiği büyük mali kriz nedeniyle sekteye uğramıştı. Darksiders 3 oyunu, 2013 yılında THQ tarafından duyurulmuş, ancak şirket iflas ettiği için oyun piyasaya sürülememişti. Bu yaşanan gelişmenin ardından artık Darksiders serisinin  tarihin tozlu raflarına karışacağı düşünülüyordu ancak öyle olmadı. Darksiders serisinin yeni oyunu Gunfire Games ve THQ Nordic ortaklığında bir kez daha duyuruldu.

DARKSİDERS 3 2018’DE PİYASADA!

Darksiders 3 müjdeyi yapımcıları tarafından verildi. Elimize ulaşan bilgilere göre oyun 2018 yılında kesin olarak raflarda yerini alacak. Oyun hem PC, hem de oyun konsolları için piyasaya sürülecek.

DARKSİDERS: FURY’S COLLECTION WAR & DEATH SATIŞTA

Öte yandan elimize ulaşan bilgilere göre Darksiders: Fury’s Collection War & Death isimli Darksiders oyunu da aynı yapımcılar tarafından piyasaya sunuldu. Ancak hemen heyecanlanmayın. Çünkü bu sunulan oyun ilk iki oyunun birleşimini kapsıyor. Ancak yine de nostalji yaşamak istiyorsanız oyunu 60 TL’den satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir