Kategoriler
İnternet

Google Photos ilgi görmeye devam ediyor

Google Photos ilgi görmeye devam ediyor.. Google’ın bir uygulaması olan Photos servisi çok ilgi görmeye devam ediyor.

Kullanıcı  sayısı 1 milyara ulaştı

Google Photos uygulaması bilindiği gibi Google’ın bir fotoğraf albüm uygulamasıdır. Yaklaşık 2 yıl önce hayata geçirdiği bu uygulama ile kullanıcılardan beğeni toplayarak bugün 1 milyar üzerinde abone sayısına ulaştı.

Google Play üzerinden indirilen Google fotograf uygulaması bugün en çok kullanılan uygulamaların başını çekerken   Google I/O etkinliği sırasında yapılan açıklamada aylık 500 milyon fiziki kullanıcıya sahip olması ile birlikte geçen yıla oranla 300 milyonluk bir artış yaşandığı ve günlük ortalama 1.2 milyar fotoğraf yüklemesinin yaşandığını da aynı etkinlikte belirtmişti.

Google bu kadar çok beğenilerek kullanılan uygulaması için de sürekli güncellemeler yaparak aktif kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Yüklenene fotoğraflar için en son yayınladığı güncellemede arşiv özelliğini getirerek gereksiz fotoğrafları taşımanıza imkan sunuyor.

Google‘ın bu uygulamasını kullanmıyorsanız ve nasıl indireceğinizi bilmiyorsanız sizin için kısaca bilgi verelim. Android telefonlarında stok olarak bulunan Google Play Store dan arama ikonuna Google Photos yazıyorsunuz ve yükle ile işlemi tamamlıyorsunuz. Bundan sonrası Google Photos‘u kullanmanıza kalıyor.

THN – teknolojihaberim.net 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir