Kategoriler
İnceleme Oyun

Transformers Savaşçılar oyun incelemesi

Android işletim sistemine özel olarak gelen Transformers oyununun merak ettiğiniz detaylarını ve oyun hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını sizlere buradan açıklamak istiyoruz.

Transformers oyununun konusu

Aksiyon ve Dövüş kategorisinde karşımıza çıkan oyunda ana karakterlerinden birisini seçerek sizlerde amansız bir mücadele vereceksiniz. Özellikle oyunun kahramanlık hikayesini konu aldığını ve düşmanlardan kurtarmak için diğer ana karakterler ile hareket etmenizi sağlayacak olanlarla beraber verdiğiniz mücadele oyunun ana konusunu oluşturmaktadır.
Oyunda yer alan robotları toplayarak diğer oyunculara karşı vereceğiniz mücadelede kendi arkadaşlarınızdan oluşturacağınız takımınız ile küresel bir savaşın ortasında kalmış olacaksınız.

Transformers oyununun özellikleri

Android işletim sistemi olarak 1.0.1 sürümü ile karşımıza çıkan Transformers oyununun indirilme sayısı kısa süre içerisinde 100.000+ rakamına ulaştı bile. İndirme boyutu olarak 63.74 MB’lik bir alana ihtiyacınızın olduğunu belirtmek istiyoruz. Oyunun son güncellenmesinin 5 Nisan 2017 tarihinde yapıldığını ve oyun içerisinde bulunan karakterlerin uygulama içerisinde satılan ücretleri ise 6.99 TL ile 349. 99 TL arasında değişmektedir.
25 Bin kişi tarafından yorumlanan oyunun 5 üzerinden aldığı puan 4.5 ile gerçekten başarılı bir oyun olduğunu bizlere göstermektedir.
Özellikle arkadaşlarınız ile online olarak oynama fırsatını sunan Transformers oyununun da bulunan farklı karakterleri almak için oyun içerisinde düşmanlarınızı öldürmeniz gerekiyor. Merak ettiğiniz Transformers oyunu hakkında aklınıza takılan diğer sorularınız için yorum kısmına mesaj yazmanız yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir