Kategoriler
Mobil

Samsung S8 mi LG G6 mı?

Amiral gemi sınıfında karşımıza çıkan iki telefonun hız testi yapıldı ve telefonların verdiği tepki süreleri resmi olarak açıklandı.
Samsung firmasının uzun zamandır üzerinde durduğu akıllı telefonu yeni amiral gemisi Samsung S8’in özellikle son zamanlara damgasını vuran bir telefon olduğunu belirtmek istiyorum. Birçok konuda piyasanın lideri konumuna geçen S8’in LG firmasının yeni amiral gemisi G6’dan daha üstün olduğunu ve özellikle hız konusunda rakibine ciddi bir fark attığını buradan belirtmek istiyorum.
Youtube üzerinde yapılan testten sonra hızlı olan telefonun birçok alanda Samsung’un S8 olduğunu belirtmek istiyorum. Özellikle de açılma hız testi konusunda rakibine 5 saniyelik bir fark atarak bu alanda oldukça başarılı olduğunu video üzerinde görüyoruz. Oyunları açma konusunda rakibinin bir adım önünde yer alan Samsung’un S8 telefonun da 4K video çekim modu da ortaya başarılı bir performans sunmaktadır.
Genel olarak değerlendirmesine bakıldığı zaman Samsung S8’in rakibine göre % 90 oranında daha hızlı bir telefon olduğunu belirtmek istiyorum.
S8’de bulunan bir başka özellik ise Instgram konusunda oluyor. Instgram’a giriş yaptığınız zaman Türkiye’nin en popüler olan kullanıcılarının hikâyelerini site üzerinden görme şansınız bulunmaktadır. Bu yüzden LG G6 telefonu ile Samsung’un S8 telefonu arasında karşılaştırma yaptığımızda Samsung firmasının amiral gemisi her yönüyle fark yaratma başarısı gösterdi ve kullanıcıların bu yönde dikkatini çekmeyi başardı. Sizin tercihiniz hangi cihazdan yana olurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir