Kategoriler
Mobil

Galaxy On7 Pro fiyatına göre gayet başarılı bir telefon

Samsung’un orta segment telefonları arasında yer alan Galaxy On7 Pro’nun yeni özellikleri ortaya çıktı. Fiyatına ve özelliklerine göre başarılı bir telefon olan Galaxy On7 Pro’nun özellikleri hakkında sizlere bilgi verelim.

Galaxy On7 Pro teknik özellikleri

5.7 inçlik ekran boyutu ile üretilen bu telefonda kullanılan ekran çözünürlüğü de FULL HD çözünürlük sunmaktadır. 1920 x 1080 piksel olan ekran çözünürlüğünün fiyatına göre başarılı olduğunu da belirtmek istiyoruz. Telefonda yanı zamanda 4 GB RAM kapasitesi tercih edecek olan Samsung firmasının depolama alanın bakımından ise 32 GB’lık bir dahili depolama alanı tercih etmesi bekleniyor.
Kamera konusunda kullanıcılarını tatmin edecek çözünürlükte bir kullanım sunan Samsung’un ön kamerasında ve arka kamerasında tercih ettiği 12 MP çözünürlüğe sahip olan bu telefonu ile başarılı görüntüler elde etme fırsatını bulacaksınız. Aynı zamanda kamerasında LED Flaş teknolojisini kullanan Galaxy On7 Pro’nun işletim sistemi konusunda yine Android işletim sistemini tercih ettiğini buradan belirtmek istiyorum. Android işletim sisteminin son sürümü olan Nougat 7.0 ile satışa çıkacak telefonun 4.5 G internet teknolojisini de desteklediğini buradan belirtmek istiyorum.
Bütçe olarak kullanıcılarına uygun fiyatlı telefonlar sunmak için ortaya çıkarttığı Galaxy On7 Pro’nun ülkemizde satış fiyatının Bin 200 TL ile Bin 700 TL arasında bir satış rakamı olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir