Kategoriler
İnceleme

Philips 901F OLED TV ile Canlılığı yakalayın

Philips 901F OLED TV size ihtiyacınız olanından fazlasını veriyor. 4K Ultra HD kalitesinde canlılığı hissedin.

Teknoloji geliştikçe ister istemez hayatımıza giren teknolojik ürünler biz insanları daha lüks bir ortama sürüklemektedir. Philips tarafından geliştirilen televizyonların kalitesi tartışılmaz bir gerçektir. Bunlardan biri olan Philips 901F OLED TV modeli tam anlamıyla sinemayı evinize getirmekle kalmayıp dünyayı ayağınıza getiriyor.

Şimdi, Android ile daha güçlü 

Google Play store mağazasını açın ve ne istiyorsanız onu yapın. Dilerseniz televizyonunu oyun konsoluna çevirin yada sinema salonuna bunlar size göre değil mi o zaman televizyonunuz müzik kutusuna dönmeye’de hazır. Güçlendirilmiş Android işletim sistemiyle ne yapacağınız tamamen size kalmış çünkü Philips 901F OLED TV sınırları zorlamak için sizi bekliyor.

Görüntü kalitesi ve ses kalitesi birleşti

Bazı kelimeler vardır ya anlatmak yetersiz kalıyor. İşte, Philips’in yapmış olduğu televizyonun vermiş olduğu o hazzı görüntü ve ses kalitesini anlamanız için ışıkları kapatıp televizyonunuzun sesini açmanız gerekiyor. Burada şu anlaşılmasın ışıksız bir ortamda iyi görüntü veriyor ışıklı ortamda kalitesi düşüyor anlaşılmasın ışıklı ortamda bile aynı görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Philips 901F OLED TV Özellikleri

[table id=8 /]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir