Kategoriler
İnceleme

Nokia 9 Hangi Özelliklerle Geliyor?

Geçmişe sünger çekip son cihazlarıyla tekrar teknoloji dünyasının gündemine oturan Nokia, yeni akıllı telefonunda hangi özellikleri kullandı? Beklenen gün geldi; işte yeni Nokia 9’un özellikleri…

HMD Global ile yoluna devam eden teknoloji devi, yakın gelecekte Nokia 9’u piyasaya çıkartabilir. Snapdragon 835 yonga seti, 4GB ve 8GB versiyonlarıyla tanıtılan amiral gemisi geçtiğimiz haftalarda GeekBench’te öne çıkarılmıştı. Son gelen görüntülerde telefonun prototip kasaya sarılı hali göze çarptı. Mavi renkli kasa henüz ham halinde gibi.

Nokia 9 Görüntüsü ve Özellikleri

Ancak verilebilecek bilgiler sınırlı, çünkü dökümanlarda ayrıntılı teknik detaya inilmiyor. Bluetooth 4.2 ve NFC özellikleri var. Ki bunlar CDMA ve GSM’i destekleyen özellikler. Finli şirketin hedefinin bir ABD lisansı almak olduğunu da anlayabiliriz. Eski Nokia modellerinde ABD sertifikası alma çabası yoktu. Ortalama 700$ civarındaki amiral gemisi pazarda önemli olabilir.

Teknik özelliklerde RAM miktarını ve işlemci yonga setini artık biliyoruz. TA-1004, 64 GB depolama alanı, 5.3 inç QHD ekran, 13 MP arka kamera, Android 7.1 Nougat işletim sistemi şimdilik eldeki veriler… Nokia 9 ne zaman çıkacak? Fiyatı ve özellikleri kesin olarak ne? Umarız, en kısa sürede yeni görüntülerin dışında kalan bu bilgileri de yakalayıp sizlerle paylaşacağız…

“Nokia 9 Hangi Özelliklerle Geliyor?” için bir yanıt

Nokia, Windows Mobile’den istediğini alamayınca yapmış olduğu Android çıkışıyla akıllı bir hamle haptı. Eski bir Nokia kullanıcısı olarak tekrardan bu telefona döneceğimin sinyallerini verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir