Kategoriler
Mobil

Galaxy C10 Hakkında Yen Bilgiler Geldi!

Samsung Galaxy C10 akıllı telefonu ile ilgili taze bilgiler var!

Daha önce sizlere Samsung Galaxy C10 akıllı telefonunun çift kameraya sahip olduğunun müjdesini vermiştik ancak henüz ürün ile ilgili pek bir bilgi yoktu. İşte şimdi, cihaz ile ilgili çok daha fazla bilgiye ulaşıldı.

GALAXY C10 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Samsung Galaxy C10 akıllı telefonunun özelliklerini ve fiyatını aktaracak olursak; Üründe Snapdragon 660 işlemci çipseti yer almakta. 6 GB RAM donanımına sahip olan akıllı telefon aynı zamanda 6 inch büyüklüğünde 1080p çözünürlüğüne sahip ekranı ile karşımıza çıkacak. Ürünün ekranı Super AMOLED teknolojisine sahip olacak.

Samsung Galaxy C10, sahip olduğu batarya ile kullanıcılara uzun süreli akıllı telefon kullanımı sunmayı hedeflemekte. Üründe 4000 mAh batarya kapasitifine sahip pil yer almakta. Aynı zamanda Samsung, Note 7 vakasının tekrar etmemesi için özel bazı önlemler almışa da benziyor.

Ürün, Bixby butonuna da sahip olacak gibi gözüküyor. Bildiğiniz gibi Bixby butonunu Samsung cihazlarında daha önce hiç orta segmentte görmemiştik. İşte bu anlamda Samsung Galaxy C10 akıllı cihazı bir ilki teşkil ediyor.

Çift kameraya sahip olan telefon, bunun yanında geniş açıya sahip telefoto sensörleri ile de dikkat çekecek.

Üründe depolama alanı olarak kullanıcılara iki farkı seçenek sunulacak. 64 GB veya 128 GB depolama alanı olan modeli tercih edebilecekler. Ürünün fiyatının da 515 Dolar olacağı bilgisine ulaşıldı. Ancak tabii bu rakam 64 GB model için geçerli. 128 GB modelinin fiyatının ne olacağı şuan için belli değil.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir