Kategoriler
İnceleme Oyun

Hellraid Oyun İncelemesi

Hellraid Oyunun yapımını Marcin Kruczkiewicz üstlenmiştir. Oyun efektleri ve görsel boyutları ile korku dolu anları oyunda yaşayabilirsiniz. Oyun içerisinde bulunan 4 karakter yer alır. Bu karakterler türlerine ve yeteneklerine göre ayrılır.
Oyuncular kendilerine yakın hissettikleri karakterlerden birini seçebilir ve oyuna başlayabilir. Karakter isimlerine bakıldığında Warrior, Rogue, Paladin ve Mage yer almakta. Doğa ve ruhsal olayların bir arada olduğu oyunda tüyleriniz ürperecek! Hellraid oyun incelemesi tıplı Dead Island fragmanını anımsatıyor. İçerik olarak farklı seviyelerde telekinezi olayından etkilenmiş karakterler olacaktır.

Chrome Engine 5 Tarayıcısı

Oyun kendi tarayıcısı üzerinden faaliyete geçecektir. Oyunun ne zaman internet ortamına düşeceği ve yayınlanacağı henüz belli değil ancak oyunu steam üzerinden satın almanız mümkün. Mevcut olarak oyunu oynayabileceğiniz yerler PS3, PC, box 360 platformlarıdır.

Bu cihazların dışında farklı bir sürümü eklenmemiştir. Oyunun ilgi görmesi durumunda bulunacağı alanlarda değişecektir. Telekinezi ruhunu yansıtan oyunda ölmüş ruhlar ile savaş halindesiniz! Oyun görsellerini daha net görmek ve kendinizi bu sahnede bulmak için Chrome Engine 5 kullanmanız tavsiye edilir. Bu tarayıcı oyunun buğudan çıkmasını ve erişimini daha hızlı hale getirir.

Oynama Şekli ve İçeriği

Savaş oyunu olması nedeni ile kalkanlı olarak kalacağınız süreler vardır. Her bölümde aktif olarak savaşılan ruhlar vardır. Oyun oynarken ürpereceğiniz ve anlık korkuya kapılacağınız bir efekt ile karşımıza çıkıyor. Oyunun son aşamasına gelinmesi ve yayınlanacak olduğu platformlar belirlenmiştir. Buralardan cihazlarınıza indirerek oyunun keyfini sizde yaşayın! Farklı bir metafizik olayına şahitlik eden oyunda esrarengiz olayların gizemini çözün. Kötü ruhlardan arındırarak, terk edilmiş kaleleri geri alın ve yaşam alanı sağlayın. Kişisel olarak oynayacağınız mod dışında çoklu oyuncu ile de oynayabilirsiniz. İnternet bağlantısı sağlandığında ister mobilden ister PC’den dilediğiniz gibi oyuna katılım sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir