Kategoriler
İnceleme Oyun

Doom 4 Oyun İncelemesi

Günümüzde her gün milyonlarca yeni oyun çıkmakta ve bunlar bilgisayar, playstation gibi birçok konsol türünü kapsamaktadır. Böyle bir oyun dünyasın da elbette ki piyasada tutunmakta oldukça zor. Bu geniş kapsamlı oyun dünyasına çok iddaalı olarak giren doom 4 birçok kişinin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Aksiyon – savaş türünde olan doom 4, genç, orta yaşlı gibi büyük bir topluluğa hitap ediyor. Bundan önceki serilerinde büyük ilgi toplayan doom 4, daha fazla yenilik ve kalite arttırarak tekrar oyuncuların beğenilerine sunuluyor.

Oyun Özellikleri

Birçok kişinin bildiği FPS denildiğinde ilk akla gelecek oyunların başında olan doom 4 tekrar ilgileri üzerine çekiyor. Oyuna başlarken doom dünyasından bilgiler veriliyor. Oyunda bol düzeyde kan ve aksiyon izleri yer almakta, bununla birlikte birçok kişiyi içine alıyor ve saatlerin nasıl geçeceğini anlamayacağınız bir süreç içerisine giriyorsunuz. Asıl oyun cehennemin en derinliklerine indiğinizde başlıyor ve ne kadar başarılı olduğunuzu gösterecek olan katmanlar aşıldıkça daha da heyecanlı bir hal almaya başlıyor. Hem karakter hem envanter bakımından zenginleştirilen doom 4 sayılamayacak birçok yenilikle bunun yanısıra ekran – görüntü kalitesiyle de büyük ilgi çekiyor. Glory kill yine dikkat çekmeye devam ediyor, sürekli silah kullanmaktan şikayetçi olanlar için mükemmel düşünülmüş bir detay bu sayede kol veya kafa kopararak da öldürmek mümkün hale gelmiş. Yaratıkların görüntü kaliteleri ve efektler de oldukça geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Bilgisayar Özellikleri Nasıl Olmalı?

Günümüzde çok fazla gaming bilgisayarlar üretilmekte ve bu bilgisayarlar bazen ihtiyacımızın çok üzerinde olabilmekte, orta düzey bir oyun bilgisayarında çok rahat oynayabileceğiniz bir oyun olduğu için her kesime hitap etmektedir. Vahşet, kan ve aksiyon severler mutlaka oyunu alıp, cehennemin derinliklerine dalmalısınız!

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir