Kategoriler
İnceleme Oyun

Cuphead Oyun İncelemesi

Cuphead, klasikleri bir koşu oyunu olmaktadır ve büyük oranlı patron savaşları odaklanmakta olan bir aksiyon oyunu olmaktadır.

1930’larda cuphead oyun incelemesi yapılacak olursa, oyun karikatürlerin esinlenmekte olan görsel ile ses, dönemi aynı teknikler ile de yani gelenek el ile çizilmekte olan animasyon, sulu boya fonu ile orijinal caz kaydı ile de özenli bir şekilde ortaya çıkmıştır. Garip dünyayı dolaşmakta iken Cuphead ya da Mugman olarakta (1 oyuncu ya da yerel bir işbirliği ile) oyna, yeni silah edin, güç dolu süper hamle ile öğrenin ve borçlarınızı şeytana geri ödeme çalışması yaparak gizli sır dünyasını keşfedebilirsiniz.

Oyun İçerikleri

Oyun ilham olarak ise Gunstar Heroes (7 Kuvvet), Contra 3, Contra Hard Corp, Super Marıo World, Thundeforce seri ile Street Fighter 3 ve benzeri türler gibi de tasarımlı seçenekleri etkilenerek oyun türlerinden bazılarıdır.

İlk iterasyonu olarak yalnızca bir adet patron acele oyunu iken o nokta içinde, patronları kalitesi ile de paralel olanak sağlanacak bir şekli ile de platformun seviyesi yaratımı çalışılamayacağı bilindiği için, ekstra arka plan resimleri, düşman yığınları ile her şeyi miktarlı imkansızlığı olacaktır. Orjinal “rüya kapsamı”, patron yoğun oyunu içinde değişiklik yapılma izni verilmesi için de platformun seviyelesine sahip olmaktadır.

Oyun Kapsamı

Oyun genişleme sonrasında, platform düzeylerinin de dâhilinde olunmak üzeresinde orjinal planlara da çoğunluk geri getirim fırsatı da olmuştur. Cuphead hala patron savaşları odaklanması durumunda, aslında, eğer ki bazı şeyler parçalanırsa kaba bir hesap yapımı ile de % 75 patron ile % 25 ise platform yapma seviyesine bakılması mümkün olacaktır. Cuphead oyunu köken olarak klasik arcade tarzında oyunları başarı sağlamaktadır.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir