Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Akıllı Saat Teknolojisi Sekteye Mi Uğradı ?

Akıllı saat teknolojisine ilk başlarda olan ilgi artık çok azalmaya başladı. Bunun bir numaralı sebebi olarak da insanların akıllı saat teknolojisini kullanmayı pek benimsememesi gösteriliyor.

Akıllı telefonlardan sonra bilindiği üzere akıllı saat akını da başlamıştı. Akıllı saatler, normal bir saatin fonksiyonlarından çok daha fazla fonksiyona sahip ve görüntü olarak da oldukça dikkat çekici duruyor.

TALEP BEKLENENDEN AZ 

Akıllı saatlere özellikle ilk zamanlarda teknoloji devleri büyük bir ilgi göstermişlerdi. Çok satabilecek kapasitede bir akıllı saat sunabilmek için adeta birbirleri ile yarışmışlardı. Ancak bu akıllı saatleri satışa sunduklarında aslında insanların akıllı saatleri pek de talep etmedikleri ortaya çıktı. Bu yüzden artık akıllı saat üreticileri çok daha temkinli yaklaşıyorlar.

Akıllı saatler her ne kadar teknoloji için yeni bir adım olsa da insanlar henüz bu adıma hazır gözükmüyor veyahut kullanmaya gerek duymuyorlar. Bir başka ihtimal de belki de akıllı saatler ile ilgili yeterli reklam yapılmıyor veya yapılsa da bunlar halka iyi bir biçimde sunulmuyor. Bakalım önümüzdeki süreçte akıllı saatler, giyilebilir teknolojiler ne boyutlara ulaşacak ?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir