Kategoriler
Genel

Komedi Filmi Başyapıtlarından Şipşak Aile

Komedi konusunda oldukça başarılı bir yapıt olan Şipşak Aile filmi çocuk sahibi olma konusunda oldukça ısrarcı olan bir ailenin evlat edinme aşamasında yaşadıkları olayları konu alıyor. Film indir seçeneği sayesinde filmi rahatlıkla indirerek yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz.

Pete ve Ellie çifti birbirlerine aşık oldukça uyumlu bir çifttir ve bu aşklarını bir çocuk sahibi olarak mutlu bir şekilde sürdürmeye devam etmek istiyorlar. Sevimli ve bu güzel aile birlikte güzel bir aile kurma yolunda ilk adımı koruyucu aile görevi yaparak evlat edinme yolunu denemek isterler. İlk aşamada amaçları sadece bir çocuğu evlat edinerek bakımını üstlenmek ve onunla ilgilenmekti. Ancak çok tatlı üç çocuğu bir arada görünce hepsini evlat edinmek isterler ve bunu başarırlar. Artık tatlı çiftimizin üç çocukları vardır ve istedikleri aile durumuna gelmişlerdir. Bu üç tatlı kardeşten en büyüğü Lizzy adında bir kızdır. Lizzy oldukça asi ve kurnaz bir kızdır. Pette ve Elie bu andan itibaren tam olarak aile konumuna gelmek için çocuk bakımı konusunda birçok şey öğrenmeleri gerekmektedir. Daha önce çocuk ile ilgili pek bilgiye sahip olmayan çiftin işi pek kolay olmayacaktır. Bir yandan bu süreçte evdeki beş kişinin de birbiri ile iyi ilişki kurması birbirlerine alışmaları ve uyum sağlamaları gerekecektir. Bu süreçte yaşanan birçok olay çiftin işini zorlaştıracaktır. Aile yaşantısı ve alışkanlıkları çocukların evlat edinme sürecindeki evrak işlemlerinde çıkan aksaklıklar aile ile yaşantıda olan düzeni bilmeyen çocukların hareketleri ve evdeki herkesin duygusal yanları işin içine girince ailenin işi epey zorlaşır ve başlarına birçok iş getirir. Bu süreçte izleyicileri etkileyecek ve kahkahaya boğacak bir sürü komedi sahnesi yaşanır.

Filmin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Sean Anders bulunmaktadır. Başrollerini ise Mark Wahlberg ve Rose Byrne gibi ünlü aktörler paylaşmaktadır Filmde olan komedi ve dram sahneleri izleyicilere sürükleyici bir yapıt sunmakta ve oldukça memnun etmektedir. Şipşak aile filmini kaliteli bir biçimde izlemek isterseniz indirfilm.mobi sitesini ziyaret ederek dilerseniz film indir seçeneğine tıklayabilir dilerseniz direk site üzerinden gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir