Kategoriler
Genel

Kaliteli Servis Ağı

Her markanın en çok önem verdiği konuların başında servis hizmetleri gelir. Çünkü servis hizmetleri bir firmanın müşterilerinin memnuniyetinin yüzde yüz oranında sağlanmasına olanak sağlar. Köklü firmaların başında gelen Acer firmasının da oldukça geniş bir servis ağı vardır. https://www.acerservisturkiye.com adlı internet sitesi üzerinden verilen servis hizmetine haftada altı gün ulaşabilirsiniz. Pazartesiden cumartesiye sabah dokuzdan akşam 18.00’a kadar ulaşabileceğiniz servisten dilerseniz internet sitesi üzerinden servis formu doldurarak da yardım alabilirsiniz. Sitedeki servis formuna iletişim adreslerinizi ve almak istediğiniz yardımı yazarak kolayca gönderebilirsiniz. Acer servisi formu göndermenizin ardından en kısa sürede tarafınıza ulaşarak arıza konusunda size yardımcı olacak ve yol gösterecektir.

Tamir İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Acer yetkili servisi, servis formunu doldurmanızın ya da kendileri ile iletişime geçmenizin ardından çalışmalarına başlıyor. Servis bulunduğunuz yerdeyse tamir gereği duyulan ürün ofise getirilerek tamire başlanıyor. Bulunduğunuz bölgede ulaşabileceğiniz servis yoksa firmanın internet sitesinde yazan ya da firma yetkililerinden alacağınız adrese kargo ile yollayabilirsiniz. Kargoların gönderimi ve tekrar tarafınıza geri gönderiminde ücretler servis tarafından ödenmektedir. Kargoya verdiğiniz ürünün varsa garanti belgesini ve faturasını da beraberinde yollamanız gerekmektedir. Bu sayede işlemleriniz firma tarafından daha hızlı biçimde halledilebiliyor.

Laptop Tamiri

Laptoplar kullanım rahatlığı sayesinde oldukça fazla tercih ediliyor. Ancak masaüstü bilgisayarlara göre daha hassas aletler olmaları sebebiyle arızaları da daha fazla oluyor. Düşürmeler sonucu ekran kırılma ya da çatlamaları, bataryasında gelen arızalar sonucu aniden kapanıp açılmalar ya da ekran menteşelerindeki bozulmalar laptoplarda meydana gelen arızaların başında geliyor. Acer laptop servisi bu tip arızalarda ürünün diğer parçalarının zarar görmemesini sağlayarak onarım yapıyor. Özellikle cihaza su dökülmesi gibi durumlarda cihazı olabilecek en hızlı şekilde servise ulaştırırsanız tamiri de daha ucuz fiyatlara yapılabiliyor.

Parça Satışı

Servis firmasının bir diğer hizmetini ise yedek orijinal parçalar oluşturuyor. Bataryalar, LCD ekranlar, Ekran çerçeveleri, ekran kasaları, klavye takımları ve kablolar sitede bulabilmektedir. Ayrıca ekran menteşesi, şarj aleti, klavye tuşları, adaptör girişleri ve alt kasalar da internet sitesi üzerinden satılarak size gönderilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir