Kategoriler
Genel

HP yetkili servis ve Güvenilir Servis Hizmetleri

Amerikan menşeili bir marka olan HP ülkemizde oldukça çok rağbet görüyor. Kullanıcı sayısının fazla olması nedeniyle de ülkemizde geniş bir servis ağı bulunan HP markası 1932 yılından beri pek çok elektronik ürüne imza atmıştır. Firmanın yoğun talep görmesinde kuşkusuz verdiği servis hizmetleri de son derece önemlidir. Bu doğrultuda HP yetkili servisi olarak hizmet veren firmanın öncelikli çalışma prensibi güvenilirliktir. Çünkü güven temelli kurulan müşteri ilişkisinin uzun vadeli olacağına inanan firmanın deneyimli bir teknik kadrosu mevcuttur. Firmanın hizmetlerinden yararlanmak için www.HPservisturkiye.com adresini ziyaret ediniz.

Servis hizmetleri neden önemlidir?

Servis hizmetleri markaların tescili için önemli bir detaydır. Çünkü firmaların ürünlerinin tercih edilirliği markaların ulaşılabilir bir servis ağının olması ile doğru orantılıdır. Bu kapsamda ülkemizde pek çok noktada servis hizmeti veren HP markasının kullanıcı sayısı da oldukça fazladır. HP servisi olarak hizmetlerini aksatmadan çalışan firma müşterilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Whatsapp destek hattında da ulaşma olanağı sunan firmanın online sitesine girerek cihazlarınızın arızaları hakkında çağrı merkezine bilgi verebilir yada arıza tespit formu doldurarak firmaya gönderebilirsiniz. Firma en kısa sürede size dönüş sağlar.

Yedek parça hizmeti

Elektronik cihazlarda orjinal yedek parça kullanılması son derece önemlidir. Çünkü orjinal yedek parça kullanılarak cihazları ömrü uzatılır ve kullanımın daha konforlu olması sağlanır. Bunun yanında cihaz kullanılırken yavaşlamalar yaşanmaz. Özellikle diz üstü bilgisayar gibi pek çok yedek parçası bulunan cihazlar için HP laptop servisi firmasından teknik destek hizmeti alabilirsiniz. Firmanın her türlü hizmeti garanti kapsamında olup yapılan işlemler kayıt altına alınır. Müşteriye cihaza yapılan işlemler hakkında ayrıntılı bilgi verilir. Firmanın iletişim numaralarından arızalanan cihazlarınızın durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Servis hizmeti ücretleri

Garantisi devam eden her cihazın servis hizmetleri ücretsizdir. Buna parça değişimi de dahildir. Ancak garantisi bitmiş cihazlarda arıza durumuna ve değişen yedek parçaya göre ücretler değişir. Bu konuda ayrıntılı bilgi almak için firmanın iletişim numaralarını kullanabilir ve yetkili personeller ile görüşebilirsiniz. Firma pazar hariç haftanın altı günü hizmet veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir