Kategoriler
Genel

İstanbul Ofset Bloknotları

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde yer alan matbaasında hizmet veren firma son derece kaliteli bloknotların üretimini yapıyor. Bloknotlar not tutmak amacıyla yaygın olarak kullanılan ürünler olduğu için müşterilerden gelen siparişlere yetişmeyi isteyen firma online matbaa olarak hizmet veriyor. Sipariş aldığı bloknotları en kısa sürede üreterek üstlerine firma ya da kişilerin istedikleri baskıları yapıyor. Üretim işlemi tamamlandıktan sonra da anlaşmalı kargo firması sayesinde alıcıya ulaşmasını sağlıyor. İstanbul ofset firması bloknot modelleri üretiyor. Bu modeller arasında küp, spiralli, kapaklı ve tutkallı bloknotlar bulunuyor.

İstanbul Ofset Farkıyla Spiralli Bloknot Baskısı

İstanbul ofset kullanım rahatlığı sebebiyle spiralli bloknot bastırmak isteyen kişilerin siparişlerini hazırlıyor. Bu bloknotların yaprakları spiralle tutturulduğu için kolay yırtılmıyor ve dağılmıyor. Bu da iş yerinde tutulan notların dağılıp kaybolmasını engelliyor ve farklı boyutlarda üretilebildiği için kaliteli kullanım sağlıyor. Firmanın baskısını yaptığı spiralli bloknotlar farklı boyutlarda üretiliyor. Bunun için firmaların ürün siparişi verirken istedikleri boyut hakkında da bilgi vermesi gerekiyor. Firma spiralli bloknot üretimleri için 14,8×21 cm, 10,5×14,8 cm ve 21×29,7 boyutlarını kullanıyor. Ayrıca kişilerin isteklerine göre farklı renklerde bloknot baskısı yapıyor.

İstanbul Ofset Farkıyla Küp Bloknot Baskısı

İstanbul ofset tarafından üretilen küp bloknot ürünleri daha çok anlık karalamalar için kullanılıyor. Kişiler iş yerlerinde bu ürünlerden kullanmak istediklerinde firmaya sipariş verebiliyorlar. Ancak sipariş sırasında İstanbul ofset yetkililerine bazı bilgileri vermeleri gerekiyor.

Bu bilgiler şunlardır;

  • Küp Bloknotun Boyut Bilgisi
  • Bloknotun Kaç Yapraklı Olacağı
  • Tasarım İçin Kullanılacak Şirkete Ve Firmaya Ait Bilgiler
  • Üretimde Kullanılacak Kağıt Cinsi
  • Bloknotlarda Varak Kullanılıp Kullanılmayacağı
  • Kullanılacak Hamurun Gramaj Bilgisi
  • Ürünlerde Kabartma Olup Olmayacağı
  • Renk Seçeneği

İstanbul ofset firması bu şekilde bilgileri aldıktan sonra 6 iş günü içinde ürünlerin üretilip teslim edilmesini sağlıyor. Firma bloknotların üretimlerini uygun fiyatlar karşılığında gerçekleştiriyor. Ayrıca firma bloknotlarda yapmakta olduğu tasarımlar için ekstra ücret talep etmiyor.

İstanbul Ofset Farkıyla Tutkallı Bloknot Baskısı

Bloknot baskısı yapan firma spiralli ve küp bloknotlar dışında tutkallı bloknot baskısı da yapıyor. Diğer bloknotlarda olduğu gibi tutkallı bloknotlarda da farklı boyutlarda üretim yapıyor. Ancak firmanın bu ürünleri diğer bloknotlara göre daha büyük ürünler oluyor. Bu sayede uzun notlar tek bir sayfaya yazılabiliyor. Firma tutkallı bloknotları a6, a5 ve a4 kağıtlarında üretiyor ve gerekli baskıları yapıyor.

Bloknot Baskısı Fiyatları

Gelişmelere ve yeniliklere açık olan firma üretimleri için son teknoloji ürünlerini kullanıyor ve kaliteli bloknot üretimi yapıyor. Bloknotlar için müşterilerden istedikleri fiyatlar bloknotların çeşitlerine, yaprak sayılarına ve boyutlarına bağlı olarak değişiyor. Örneğin 14,8×21 cm boyutlarında A5 kağıdına basılan 50 yapraklı 100 adet tutkallı bloknotun fiyatı 280 TL oluyor. Ayrıca üretim renkli yapılırsa fiyat daha fazla oluyor. Bunun dışında 250 yapraklı 8x8x5 boyutlarındaki küp bloknotların 250 adeti 950 TL oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir