Kategoriler
Genel

Scottish Fold

1966 yılında kulaklarındaki büküklük ve kıvrıklık sebebiyle diğer cinslerden kendini ayıran Scottish Fold  GCCF (Governig Gouncil of the Funcy) tarafından kayıt altına alınmıştır.

Kısaca Scottish Fold Özellikleri

Narin yapılarıyla Scottish Fold fiyatları Scottish Fold fiyatları </a> diğer kedilerden farklı olarak daha cana yakın, sakin ancak eğlenceli ve oyuncu, sempatik ve çocuklarla olan iyi ilişkileri ile bilinirler. Yoğun ve stresli olan hayatlarımızda, sempatik davranışları ve eşsiz mırıltılarıyla tüm sıkıntılarınızın ve dertlerinizi bir anda unutturma güçleri vardır. Bu nedenle stresi bol bir işiniz varsa eve geldiğinizde sizi karşılaması ve uyumadan önceki mırıltılarıyla günün tüm yorgunluğunu ve yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutmanız için ideal hayat arkadaşlarıdır.

Scottish Foldlar ve Ev Yaşamları

yapılarıyla Scottish Fold fiyatları Scottish Fold fiyatları </a>cinsi kediler, tüm kediler gibi nevi şahsına münhasır denilen kendi karakterleri olan kedilerdir.  Evde bireysel olarak kendi özgürlüklerini ilan ederler. Ancak evde olmadığınız süre boyunca canları sıkılacağından dolayı aynı cinsten bir kediyi daha mevcut kedinize arkadaş olarak sahiplenmeniz gerekir. İkinci kediyi almanız Scottish Foldlar sorun değildir. Aynı krallığı paylaşırlar. Asıl kediniz aksi takdirde çok uzun süre yalnız kalmaktan ötürü depresyona girebilir ya da size küsebilir. Tabii bu yoğun bir hayatınız varsa ve kedinizle çok vakit geçiremiyorsanız söz konusu. Aksi halde en insancıl cinstir.

Blue Point Scottish Foldlar

Blue Point, Scottish Fold’un bir cinsidir. İlk görünüşte Siyam Kedilerine benzerlikleriyle dikkat çekerler. İsmini mavi gözlerinden alırlar. Kırık kulaklı ve koyu renk burunludurlar. Patileri ve kuyrukları da burunlarındaki koyuluğa sahiptir. Karakter özellikleri standart yapılarıyla Scottish Fold fiyatları ile aynıdır.

Lilac Point Scottish Foldlar

Lilac Point de yine aynı şekilde bir Scottish Fold cinsidir. Yine kırık kulak özellikleri vardır fakat tüm tüyleri bembeyazdır. Tüyleri diğer Scottih Foldlara göre daha pofuk tüylü ve küçük yüzlüdürler. Nadir bulunurlar. Karakter özellikleri standart Scottish Foldlar ile aynıdır.

https://www.evcilevi.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir