Kategoriler
Genel

Asus Servis

Asus servisi ülkemizde olduğu gibi dünyada birçok nokta da müşterilerine hizmet vermektedirler. Sitenin ülkemize ait resmi internet sayfasında birçok anlamda müşterilerine fayda sağlayacak bilgiler mevcuttur.

Sitede Ne Tür İmkanlar Mevcut?

Site içerisinde destek bölümüne girdiğinizde hangi ürün hakkında desteğe ihtiyaç duyuyorsanız bu yönde size yönlendirme yapılıyor. Aynı zamanda size en yakın asus yetkili servisi bilgilerini de buradan temin edebiliyorsunuz. Çevirim içi müşteri temsilcisi desteği ile de hangi üründe sorun yaşıyorsanız buradan bağlanarak destek alabilmeniz mümkün. Çoğu zaman ürününüz servise ihtiyaç duymadan buradan aldığınız bilgiler sayesinde tekrar kullanıma geçmiş olabiliyor. Bu nedenle çevirim içi müşteri temsilcisi desteği müşterilerine ciddi anlamda fayda sağlıyor. Sitedeki destek almak istediğiniz ürünün üzerine tıkladığınızda açılan ekranda ürün modelini girdiğinizde size bu yönde bilgilendirme sağlanıyor.

Ne Tür Ürünler İçin Destek Alabilirim?

Asus marka hangi ürünü kullanıyorsanız site içerisinde bu konuda destek alabilmeniz mümkündür. Asus laptop servisi ile laptoplarınız onarım konusunda bir destek duyuyorsa bu konuda da size yardımcı olunuyor. Sitenin ürün modelini belirttiğinizde en güncel yazılım ve kullanım kılavuzunu site içerisinde size aktarıyor olması büyük bir avantaj sağlıyor. Bu sayede cihazınızın bir güncelleme ihtiyacı olup olmadığı konusunu servise gitmeden evinizden halletmiş oluyorsunuz. Sadece güncelleme anlamında desteğe ihtiyaç duyduğunuz durumlarda çevirim içi müşteri temsilcileri size güncelleme konusunda yardımcı oluyorlar.

Asus Servis Noktaları

Site sayesinde size en yakın servis noktasını belirlemeniz mümkündür. İkametinizin olduğu il ve ilçe bilgilerini girdiğinizde hangi servis noktasının size ne kadar uzaklıkta olduğuna bakabiliyorsunuz. Bu sayede ürünlerinizin onarım konusunda desteğe ihtiyacı olduğu durumlarda en yakın servis noktasından destek alabiliyorsunuz. Bir onarım söz konusu olursa ürününüzü servis yerine sizin götürmeniz gerekiyor. Onarım bittikten sonra sizinle irtibat sağlanarak ürünü teslim alabileceğinize dair bilgi iletiliyor. Bu tarz yurt dışı kaynaklı ürünlerin ülkemizde kullanımı servis anlamında desteklerin yetersiz kalmasına sebep olabiliyor. Ancak Asus yetkilileri kurdukları internet sayfası ile de kullanıcılarını mağdur etmemek adına ciddi anlamda çalışmalar yaparak her noktada servis desteği sağlamaya çalışıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir