Kategoriler
Genel

dell Servis Hizmeti Nedir?

Ulaşılabilir Servis Hizmetleri

Servis hizmetleri ulaşılabilir ve güncel olmalıdır. Güncel olması son çıkan yöntemleri barındırması açısından önemlidir. Firma Dell yetkili servisi olarak hizmet sunarken müşteri memnuniyetine öncelik verir. Dell marka ürünler Avrupa ülkelerinde çok satılmasına rağmen ülkemizde daha yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştır. Ürünün Türkiye pazarına bu kadar hızlı girmesi servis hizmetleri sunan firmaları da etkilemiştir. Firma Türkiye’nin her yerinden ürün kabul eder.

Servis hizmeti elektronik ürünlerin ömrünü uzatmak için sunulan bir hizmettir. Bozulan her ürün atılıp yenisi alınsaydı ülke ekonomisi kötü etkilenirdi. Servis hizmeti ile tekrar tekrar kullanım sağlanırken para ve zaman tasarrufu da yapılmış olur. Firma Dell servisi olarak en uygun fiyatlandırmayı yapar. Servis hizmeti sadece bakım ve onarım yapmaz. Sağlam cihazlarda bakım işlemi yaparak cihazın kullanım ömrünü uzatır.

Servis Hizmeti Nasıl Alınır?

Dell marka ürünlerinizde oluşan arızalar için firmayı aramanız gerekir. İstanbul içinde iseniz firmaya gidebilirsiniz. İl dışındaysanız kargo ile ürünü göndermek mümkündür. Müşteri olarak hatayı firmaya bildirin. Firma teknik destek bölümü ile var olan hatayı ortaya çıkarır ve başka arıza olup olmadığını kontrol eder. Arıza giderilir ve ürünün çalışıp çalışmadığı kontrol edilir. Bakım ve onarımı tamamlanan cihaz yine kargo ile müşteriye gönderilir.

Yerinde Servis Hizmetleri

Firma yerinde servis hizmeti sunarak bir ilke imza atmıştır. Yerinde servis hizmeti cihazın daha çabuk tamir edilmesini sağlar, bu sayede zamandan tasarruf sağlarsınız. Firma Dell laptop servisi olarak evlere ve il yerlerine hizmet sunar. Yerinde servis hizmeti almak için öncesinde firma ile iletişime geçerek randevu almanız gerekir. Firma size verilen gün ve saatte orada olarak var olan arızayı giderir. Problem daha büyük ise firmaya getirilir. Ücretlendirme tamir işlemine başlamadan önce müşteriye verilir. Ücret karşılığında fatura kesilir ve ürün ile gönderilir. Cihazları yetkili servisinde yaptırmak cihazın ömrünü uzatır ve dolandırılmanızın önüne geçer. Firma her parça için orjinal ürün seçer ve kullanır. Değiştirilen her parça Dell ürünüdür. Yabancı ve sahte parça asla takılmaz. Bu yüzden garantili hizmet için firmayı tercih edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir