Kategoriler
Genel

Lenovo Teknik Servis Hizmetleri

Bilgisayar Servisi

Ülkemizde kullanılan laptop bilgisayar çeşitleri arasında en fazla yer alanları Lenovo marka bilgisayarlardır. Lenovo laptop kullanıcılarına hizmet verebilmek ve ihtiyaç duyacakları en iyi servis hizmeti sunabilmek için Lenovo yetkili servisi olarak görev yapmaktayız. Almış olduğumuz yetki ile tüm Lenovo modellerinin arıza tespit ve onarımlarını yapıyoruz.

Teknik Servis Hizmetleri

Firmamız Lenovo ürünleri için teknik servis yetki belgesini aldıktan sonra, tüm hizmetlerini profesyonel olan ve deneyimli ekipleri ile hizmetlerimizi bize ulaşan tüm müşterilerimize veriyoruz. Lenovo servisi hizmetlerimizde, müşterinin servise ve ürüne olan güvenini üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Servis hizmetlerimizde arıza tespitlerimizi ücretsiz yapıyor ve arızanın neden oluştuğu ya da nelerin neden olabileceği konusunda kullanıcıyı bilgilendiriyoruz. Teknik servis hizmetleri veren bir firma olarak, Lenovo modellerinin tamamını tanıyor ve hangi arızanın nasıl giderilebileceği biliyoruz. Bu hizmetlerimizde güven ve kaliteyi oluşturmaktadır.

Orijinal Yedek Parça

Lenovo laptop servisi veren bir firma olarak, servis hizmetlerimizde parça değişimine karar verdiğimizde orijinal parça kullanmaya dikkat ediyoruz. Arıza tespiti yaptığımızda hem işlem ücreti hem de parça değişimi gerektirdiği durumlarda kullanıcı ile görüşüyor ve bilgilendirme yapıyoruz. Kullanıcının parça değişimi ve ücret konusunda vereceği onay sonrasında, gerekli işlemleri kısa sürede yaparak ürün teslimini gerçekleştiriyoruz. Lenovo marka ürünlerin arıza giderme işlemlerinde parça değişimi seçeneği son seçenek olarak görüyor ve öncelikle arızalı parçaların tamirinin yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Garantili ve Uygun Fiyatlı Hizmet

Lenovo teknik servis hizmetleri veren firmamız, uygun fiyat seçenekleri sunarak tüm tamir işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizin garantili olabilmesi için yetki belgesi kapsamında işlem yapıyoruz. Lenovo marka bilgisayarlar için yaptığımız tamir işlemlerinde parça değişim durumuna göre 6 ay ya da 24 ay garanti veriyoruz. Tüm servis hizmetlerimizi garantili ve uygun fiyatlı olarak verdiğimiz için müşteri potansiyelimizi sürekli geliştiriyoruz. İsteyen kullanıcılar arızalı Lenovo marka laptop bilgisayarlarını bize kargo ile gönderebilir. Bilgisayarlarının arıza tespiti ve tamiri yapıldıktan sonra kendilerine ürünleri kargo ile geri gönderilmektedir. Yetkili servis olduğumuz için tüm işlemlerimiz resmi kayıtlıdır ve garanti kapsamındadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir