Kategoriler
Yazılım

Skype Uygulaması Tasarım ve Özellik Bakımından Yenilendi

Skype yeni tasarımı ile bir çok özelliği beraberinde getirdi. Uygulamanın sürekli kendini yenilemesi ilgi çekiyor.

Skype yeni tasarımı ile gelen özellikler

Online hizmetler arasında gün içinde en çok kullandığımız, en çok işimize yarayan uygulamalardan biri de bu uygulama. Görüntülü ve sesli konuşmaya, anlık mesajlaşmaya ve dosya paylaşımına olanak tanıyan uygulama yenilendi!

Microsoft’un bugün yaptığı açıklama tüm uygulama kullanıcılarını sevindirdi. Kişiselleştirilen uygulamada özel süslemeli yazılar ve renklerle aramalar ve mesajlaşmalar artık daha canlı. Skype kullanıcıları önemli anlarını oluşturabilecek; üstelik bunları sevdikleriyle paylaşabilecek. Grup sohbeti yapılabilecek, YouTube videoları ve konumlar karşılıklı olarak gönderilebilecek.

Yenilenen tasarımda mobil kullanıcılar “highlights” bölümü görecekler. Mobil uygulamasında bu özellik, öne çıkanları gösteriyor. Listenizdeki kişileri öne çıkartarak onlarla anlık mesajlaşma ve paylaşım yapmanızı kolaylaştırıyor. İnternet aramalarında ise belli bir alanda arama yaparak işinizi kolaylaştırıyorsunuz. Örneğin, uçak bileti aramasına özel bir arama özelliği eklendi. Dünya genelinde insanların birbirleriyle ücretsiz sesli ve görüntülü konuşma imkanları yine devam edecek.

Son eklenen bu özelliklerle Bu uygulamanın yeni tasarımı Android cihazlarda hemen, İOS’larda birkaç hafta içinde devreye giriyor.

Yeni sürüm iPhone ve iPad kullanıcıları için yakında indirilebilecek. Windows ve MAC ise birkaç ay daha bekleyecek. Microsoft, diğer uygulamalarında olduğu gibi Skype’a da gelişmiş özellikler katıyor bu aralar… Sürelik yenilik içerisinde olan skybe uygulaması bakalım ilerleyen zamanda neleri değiştirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir