Kategoriler
Donanım Haberleri

Razer Lancehead İsimli Yeni Oyuncu Faresini Tanıttı

Oyuncu ekipmanları üreten ünlü şirketlerden Razer, Lancehead ismini verdiği yeni oyuncu faresini duyurdu. Peki söz konusu fare ne gibi özelliklere sahip ?

Oyuncuların belki de ekipman olarak en fazla sahip olmak isteyeceği ekipmanlar Razer ekipmanlarıdır çünkü Razer, oyuncu ekipmanları hususunda gerçekten de hem üne, hem kaliteye sahip. Ancak Razer marka ürünler genelde çok pahalı olduklarından yalnızca belli bir kitle satın alabiliyor.

Razer, şu günlerde yeni bir oyuncu ekipmanını daha bizlerle buluşturdu. Bu defa Razer Lancehead isimli bir oyuncu faresi duyurdu.

OYUNCULARI BİR ADIM ÖNE TAŞIYOR

Razer Lancehead’in en büyük özelliği Razer’ın Adaptif Frekans teknolojisine sahip olması… Aynı zamanda Razer Lancehead, 50 G hızlanma yeteneğine sahip olan bir fare. Haliyle oyun oynarken refleksinizi en iyi şekilde aktarmanızı sağlıyor. Synapse Pro özelliğiyle de dikkat çeken Lancehead, 9 programlanabilir tuş aparatına sahip.

FİYATI 90 AVRO

Lancehead, Mayıs ayı içerisinde raflarda yerini almış olacak. Ürünün epey pahalı olacağını da ifade edelim. Cihaz, tam 90 Avro’ya satılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir