Kategoriler
Teknoloji

The Punisher Beklenen Fragman Yayında

Marvel tarafından sunulan ünlü karakterler, beyaz perdenin en çok ilgi çeken filmlerine imza atmaya başladı. Süper kahraman olarak tanıdığımız karakterlerin sürekli olarak genişletilen hikayeleri ve serileriyle beraber Marvel, sinema salonlarının sık karşılaşılan yapımcılarından biri olmayı başardı. Sadece beyaz perdede değil, bunun yanında televizyon dünyasında da yer almaya başlayan yapımın, son günlerde imza attığı platform ise Netflix. Yavaş yavaş televizyon dünyasını ele geçirip sanal aleme taşımaya başlayan Netflix, şimdi ise The Punisher dizisi çekiyor. Marvel’in önemli karakterlerinden biri olan The Punisher dizisi için beklenen fragmanda yayınlanmış durumda.

The Punisher Netflix Projesi Olarak Sunulacak

Punisher dizisinin zaten yayınlanacağı biliniyordu. Fakat dizinin ne zaman geleceği ya da nasıl bir yapıya sahip olacağı konusunda detaylar paylaşılmamıştı. Şimdi ise  Punisher dizisinin Netflix üzerinden yayınlanacağına kanıt olacak yeni bir fragman yayınlandı. Dizinin yayınlanan fragmanı, dizinin bir hayli ilgi çekeceğinin de en büyük kanıtlarından birini oluşturuyor. The Punisher dizisinin ne zaman geleceği ya da ne kadar uzunlukta bölümler sunulacağı konusunda bilgiler verilmiş değil.

Netflix tarafından sunulacak olan dizinin ilk bölümünün yayın tarihinin ise önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor. Dizi için merakla beklenen yayın tarihi açıklaması yapıldığı zaman yeni bölümler hakkında sitemizden bilgi vereceğiz. Şimdilik Punisher hakkında edinilen bilgiler bu kadar ile sınırlı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir