Kategoriler
Teknoloji

Robot savaşları başladı!

Geçtiğimiz günlerde haberini yapmış olduğumuz robot savaşları efsanesi bugün itibariyle ilk raunt’unu gerçekleştirmiş oldu. Özellikle beğeniyle izlenen transformers filmindeki robot savaşları filmi gerçekleşmiş oldu.  Dev robot savaşında MegaBots ve Suidobashi şirketi arasında geçen ilk raunt kısa süre içerisinde tamamlandı!

Peki bu savaşın galibi sizce kim oldu Japonya cephesinden katılan Suidobashi şirketi mi yoksa ABD cephesinden katılan MegaBots mu kazandı?

MegaBots vs Suidobashi

MegaBots şirketi ve Suidobashi şirketi tarafından geliştirilen Iron Glory savaşcı robotu ve Kuratas robotu arasında geçen kıyasıya savaş, terkedilmiş bir çelik fabrikasında savaştılar. Bu savaşın sonucunu merak ediyorsanız koymuş olduğumuz video yu izleyerek kimin yendiğini görebilirsiniz. Eğlenceli bir görsel ortaya çıktığını şimdiden söyleyebilirim.

 

bir tarafta dövüş yeteneklerine sahip olan Kuratas yer alırken diğer tarafta uzun menzilli saldırılar yapabilen Iron Glory yer aldı. Kısa süre içerisinde izlenme sayısı 4 milyona ulaşan video teknoloji tutkunlarını heyecana boğduğunu söylemek mümkün.

THN – Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir