Kategoriler
Teknoloji

Lenovo yeni bir rekabet içinde

Lenovo çıkarmaya hazırlandığı yeni tabletler ile gözünü Microsoft’un tahtına dikmiş durumda. Henüz piyasaya sürülmese de özellikleri ile ilgili birçok şeyin ortaya çıktığı Lenovo Yoga 920 tablet rekabetinde Microsoft Surface ile kapışmaya hazırlanıyor.

Çevrilebilen ekran teknolojisinin kullanıldığı Lenovo yoga 920 birçok özelliği ile rekabette iyi bir yer tutacağı düşünülen bir durum. Lenovo dünya genelinde saygı duyulan bir firma olmasına karşın hak ettiği yeri özellikle dell ve HP gibi dünya devleri yanında bir türlü bulamadı. Bununla beraber Microsoft’un tablet atağı Lenova’da 920 yoga beklentisini arttırdı.

Lenovo Yoga 920 Nasıl Bir Görüntüde

Özellikle iş dünyası için çok önemli olan bu kullanım kolaylığı olan döndürülebilen ekran teknolojisine sahip tablet laptoplarda lenovo ilk rekabete yoga 910 ile girdi. 910 yoga özellikleri ve tasarımı ile beğeni toplarken firma hala tek değil zirve.920 modelinde görüntü itibariyle herkesin düşüncesi 910 ile aynı çizgilere sahip olacağı. 910 yoga ilk çıktığında dünyanın en ince çevrilme özelliği olan laptopu olarak lanse edilmişti. Yoga 920’de bu iddiayı sürdürecek.

Yoga 920 Performans

Hafıza konusunda büyük bir çalışma olan 920 için 250 mb ile 1 terabayt arasında tercih yapılabilecek. İ5 ve İ7 gibi işlemciler sayesinde bu kadar ince bir cihazda büyük bir performans sağlanacak diye düşünülüyor. Parmak izi sensörü olması kesin olan cihazda kimileri için yüz tanıma teknolojisi de yer alacak. Kendi özel kalemine sahip Laptop için 13 inç bir boyut bekleniyor. Yoga 920 için 4K görüntü kalitesi kesinlikle kullanılacak. Bununla beraber 1080 HD seçeneği eklenmesi olası durumlar arasında. Hızlı şarj oma özelliği ile kullanım kolaylığı sağlanması düşünülen cihaz için beklentiler arasında bluetooth 4.1 bağlantıda var.

THN – teknolojihaberim.net

[affiliate_news id=”6007″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir