Kategoriler
Teknoloji

Hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji haberleri

Hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji haberleri listesinde Akıllı saatler, Akıllı bavul ve Kayıp bavul her biri farklı firma olsalar’da tek ortak yanları insanlığa hizmet etmek.

Hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji haberleri

Akıllı saatler

Bir çok firma akıllı saat üretmektedir bu akıllı saatlerin taşınabilirliği, kullanım kolaylığı gece yatarken rahat bir şekilde kullanışlı olması akıllı saatler size rutün hayatınızda kolaylıklar sunacaktır. Rahatlıkla kullanabileceğiniz teknoloji ürünüdür. Kalite sevenlere markanın önemi illaki var ancak akıllı saat alaya karar verdiğinizde kalite aramamanızı öneririz. Eğer saat almaya karar verdiyseniz. En uygun akıllı saatler konumuzu okuyabilir tercih yapabilirsiniz.

Sahibini takip eden bavul

Genelde gündelik hayatımızda fazla yer edinmese’de seyahate çıktığımızda, İş gezisine gittiğimizde bavul taşıma derdine çare bulan firma fazla düşünmemiş olsa gerek. Bavulun satışı henüz belli değil beta aşamasında olarak kendi ülkelerinde hizmete sunulmuş ancak pek beklenildiği gibi ilgi görmeyen bavul ilerleyen zamanlarda tekrar tasarlanıp piyasaya çıkacaktır. İlgili haberi Sahibini takip eden bavul konumuzdan okuyabilirsiniz.

TrackR bravo ile kaybolmaya son

Kaliforniya merkezli bir firma tarafından geliştirilen bu minik cihaz sayesinde artık eşyalarınız kaybolmayacak. Bunu biz demiyoruz TrackR bravo, firma bu şekilde olduğunu iddia ediyor. Bu cihaz pratik olarak çocuğunuza, evcil hayvanınıza, kaybolma riski olan eşyalarınıza yerleştirerek kaybolsa bile cep telefonu aracılığıyla kolaylıkla bulabilme ikanı sunuyor. Daha önce tanıtmış olduğumuz TrackR bravo hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bir sonra ki Hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji haberleri ne olmasınız istersiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir