Kategoriler
İnternet

Whatsapp Web’e Nasıl Girebiliriz

Whatsap Web’e Nasıl Girebiliriz Yıllardır konuşduğumuz en büyük mesajlaşma platformu olan Whatsapp 2015 yılında Whatsapp Web projesini kullanıcılara sunmuştu çoğu zaman bu uygulamayı çok fazla eleştirmiş olsak’da son zamanlarda çok ciddi bir şekilde yükselmeye başladı.

Whatsapp Web’e Nasıl Girebiliriz

Whatsapp Web’e nasıl kullanacağınız hakkında biraz bilgilendirme yapacağım ilk önce Whatsapp Web’e girmek için telefonunuzun internet bağlantısı olması lazım Google da Whatsapp Web’e tıklayarak kolaylıkla siteye ulaşabilirsiniz siteye giriş yaptıktan sonra ekrana kodu taramak için bir şema çıkıyor şema üzerinde girişinizi yaptıktan sonra Browser üzerinden girişinizi yapıyorsunuz Android veya Windows phone için Whatsapp-Menü-Whatsapp Web yolunu iOS cihazlar için ise Whatsapp Ayarlar bölümünden Whatsapp Web yolunu izliyoruz.

iOS cihazlar için ise izlenecek yol şöyledir ekranda çikanda Whatsapp Web Masa üstüne tıklıyorsunuz Telefonunuza gelen QR taradığınız anda Browser Whatsapp’ınızı göstermeye başlayacaktır şunu söylemeden geçmeyelim telefonunuzun Choreme Mozilla Safari ve Opera olmsı lazım Web Browser kullanımı çok kolay ve hızlı olsa da Masaüstü uygulaması da sürekli bilgisayardan Whatsapp kullanıyorsanız bu uygulamayı indirmeye değer. Whatsapp Masaüstü uygulaması için Windows cihazlarda Windows Mağazaya girerek uygulamayı bulup rahatlıkla kullanabilirsinız. Veyada whatsapp resmi sitesine girerek Whatsapp Masaüstü uygulamasını Mac veya Windows bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kullanımı hem kolay hemde güzel bir uygulama size yardımcı olduysak ne mutlu bize.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir