Kategoriler
Teknoloji

Gionee M7 15 Kasımda Çıkıyor

Gionee M7 Power akıllı telefonu 15 Kasım’da Hindistan’da çıkıyor.  Gionee’nin ‘Gionee M7 Power’ adlı modelinde 5.000 mAh’lik batarya, parmak izi okuyucusu, yüksek çözünürlükte kamera bulunuyor. Bu özellikleri ile kullanıcılarda merak uyandıran Gionne, hakkında çıkan haberleri doğrulayarak yeni modelin 15 Kasım’da çıkacağını duyurmuştu.

Gionee yeni akıllı telefonu M7 Power’un reklamlarını yapmaya ve lansman için davetiye dağıtmaya başladı. Gionee’nin ‘Gionee M7 Power’ modelini daha önce Çin ve Tayland’da  piyasaya sunmuştu. Cihazın  özelliklerine bakacak olursak,  6 inç FullView HD, 1440×720 piksel çözünürlük ve 18:9 ekranla gelecek.  1.4 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 435 işlemci bulunan telefonda 4GB RAM ve 64 GB dahili hafıza bulunuyor.

Ayrıca telefonda 256GB’a kapasiteye kadar destekleyen microSD  girişi bulunuyor. Telefonda  f/2.0 aralıkta, 13 MP’lik LED flashlı  ve ön tarafta 8 MP kamera bulunuyor. Telefon işletim sistemi olarak Cihaz Amigo 5.0 üzerinde  Android 7.1 Nougat çekirdek işletim sistemi ile kullanıcılara sunulacak. Cihaz  siyah, altın, mavi olmak üzere üç farklı renk modeli ile gelirken, hızlı şarj imkanı sağlıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir