Kategoriler
Teknoloji

ASUS Zephyrus Özellikleri Hakkında Ayrıntılı Bilgiler

ASUS Zephyrus Özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu içeriğimizde sizlere ASUS Zephyrus cihazının teknik özellikleri hakkında bilgiler vereceğiz.

ASUS için şu günler epey hareketli geçiyor. Ünlü teknoloji devi, ardı ardına dizüstü bilgisayar bombaları patlatıyor. Bu kez de sizlerle ASUS ROG Zephyrus dizüstü bilgisayarının özelliklerini paylaşıyoruz.

ASUS ROG ZEPHYRUS ÖZELLİKLERİ

Ürün pek çok dizüstü bilgisayarda gördüğümüz standart boyut olan 15.6 inch büyüklüğünde ekrana sahip ve bu ekran aynı zamanda 1080p çözünürlük sunmakta. Ürünün ekranında G-Sync teknolojisinin bulunduğunu kesinlikle ifade etmek gerekiyor. Bildiğiniz gibi G-Sync teknolojisi sayesinde ekran kırılmalarının önüne geçiliyor. Üstelik bilgisayar bunun yanında tam 120Hz tazeleme oranı sunabiliyor.

2.2 KG ağırlığındaki ASUS ROG Zephyrus, Pascal mimariye sahip Nvidia Gtx 1080 grafik kartı içermekte. Bunun yanında 2.8 Ghz çekirdek hızına sahip Intel İ7 7700HQ işlemci bulunuyor. Bu sayede cihazın işlemcisi grafik kartına herhangi bir darboğaz uygulamıyor.

Ürünün tasarımsal yanını da kesinlikle ele almak gerekiyor çünkü ASUS ROG Zephyrus modelinde klavye, normal dizüstü bilgisayarlara göre daha altta konuçlandırılmış. Bu da tasarımsal olarak ve kulanışlık olarak büyük bir farklılık meydana getirmiş. Ürünün sahip olduğu klavye, platformun neredeyse en altına konuçlandırılmış vaziyette. Ürünün arka kapağında ise pek çok oyuncu bilgisayarında gördüğümüz özel ASUS simgesi yer alıyor. Zaten ASUS, bu bilgisayarı tamamiyle oyun amaçlı üretmiş ve başarılı bir iş çıkarmış diyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir