Kategoriler
Donanım Haberleri

Apple Yeni WWDC Gözdesi Hoparlörü

En  güvenilir haber kaynakları arasında yer alan Bloomberg, Apple tarafından geliştirilecek olan Siri Hoparlörü’nün WWDC 2017 kapsamında tanıtılacağının açıklamasını yaptı.

Akıllı cep telefonu sektörünün en iddialı üreticileri arasında yer almayı başaran Apple, yeni Siri sesli asistanına destek sunan akıllı hoparlörü üzerindeki çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Bloomberg‘in sızdırdığı iddia göre ise Siri Hoparlör üzerinde çalışmalarına başlayan firma sanal çevre sesi teknolojisi ile birlikte rakiplerinin arasında bir numara olmayı hedefliyor.

Siri hoparlörün testlerinin aylar öncesinde başlanıldığını belirten Bloomberg yöneticisi bu ürünün gelişimi için Apple’ın AirPods’unun arkasında yer alan imalat şirketiyle birlikte ortaklaşa çalışacaklarının Ses düzeyini otomatik olarak ayarlayacak olan Apple oda akustiğini ölçmeyi planlarken size bu akustiğe göre en iyi ses deneyimi sunacak.

Apple’ın Siri Hoparlörü hakkında bilinen her şey

Cihaz testlerinden ortaya çıktığı iddia edilen sonuca göre firmanın rakiplerine göre daha yüksek ve daha net bir ses kalitesi sunması planlanıyor. Bloomberg’in kaynaklarına dayandırdığı bilgilere baktığımızda 2017 yılında düzenlenecek olan WWDC etkinliğinde kesinlikle bu yeni Apple ürünün tanıtılması bekleniliyor. Apple tarafından gerçekleştirilecek olan Siri Hoparlör’ün oldukça başarılı olup rakiplerinden sıyrılmayı başaracağını ve piyasadaki rakiplerini koltuğundan edeceğini öne sürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir