Kategoriler
Teknoloji

Asus Zenfone Zenbook Flip S Hakkında Yeni Bilgiler

Asus tarafından gerçekleştirilen bir tanıtım ile Asus Zenfone Zenbook serisinden yeni ürünler tanıtıldı. Özellikle Zenbook Flip S isimli dizüstü bilgisayar, sahip olduğu fonksiyonlarla günün en dikkat çekici ürünlerindendi.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Asus, dizüstü bilgisayar kategorisinde yeni bir ürününü daha bizlerle buluşturuyor. Söz konusu ürünün ismi Asus Zenfone Zenbook Flip S… Cihaz, sahip olduğu pek çok güçlü fonksiyon ve özellikle de zarif tasarımı ile dikkat çekiyor.

ASUS ZENFONE ZENBOOK FLİP S ÖZELLİKLERİ

Asus Zenfone Zenbook Flip S‘nin teknik özelliklerini açıklayacak olursak; Ürün tamamen metal kasa ile karşımıza çıkmakta ve tasarımsal anlamda gerçekten de son derece şık gözüktüğünün altını çizmek gerekiyor. Zaten Asus, sadece Flip S için değil, yeni dizüstü bilgisayar ailesinde genel olarak  çok güzel bir tasarım çizgisiyle ilerliyor.

Ürünün ekran boyutu 13.3 inch ve tamı tamına 4K çözünürlüğe sahip. Bu sayede görüntüleri inanılmaz canlı ve ayrıntılı sunabiliyor. Ürünün ekran kasa oranının da gayet başarılı olduğunu ifade etmek gerekiyor; Ürün %80 ekran kasa oranına sahip.

16 GB RAM donanımı yer alan Zenbook Flip S, bunun yanında Intel Core i7 son sınıf işlemci içerecek. 1 TB SSD donanımı da göz dolduran bilgisayar, 11.5 saat boyunca şarj olmadan çalışabilecek.  Cihazın son derece ince ve son derece hafif olduğunu da kesinlikle ifade etmek gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir