Kategoriler
Teknoloji

Apple’dan bedava kulaklık

Öğretim üyeleri ve öğrencilere yönelik bedava kulaklık kampanyası başlatan Apple, iPad Pro ile MacBook alan kampanyaya dahil olanlara Beats kulaklık dağıtıcağını açıkladı.

Bilindiği üzere Apple her sene eğitime yönelik kampanyalar yürütmekte bu yılki kampanyası ise,  iPad Pro ya da MacBook satın alan öğrencilerle öğretmenlere bedava kulaklık verecek.

Her model için geçerli mi?

Her ne kadar bedava kulaklık verdiğini açıklasa’da bunun bazı kısıtlamaları var. BeatsX modelini dağıtacak olan şirket diğer modeller modelleri yani Beats Solo 3’ün 300 dolar, Powerbeats 3 için ise 150 dolarlık fark ödemeniz gerekiyor. Kısıtlama sadece bununla bitmiyor 10.5 inç ya da 12.0 inç’lik iPad Pro modellerinden birini alırsanız bu kampanyadan yararlanma hakkına sahip olabiliyorsunuz. Üstelik sadece öğrenci ve öğretim görevlilerine yapılacak olan bu destek sonrası ne olacağı kısacası tahmin ediliyor.

Powerbeats 3 modeli raf etiket fiyatı 200 dolar’dan 50 dolar gibi fiyata alırken Beats Solo3’ün 300 dolar fiyatından 150 dolara düşüyor. Bu kampanya uygun fiyat seçeneğiyle aldığımızda her ne kadar kısıtlama olsada gerçekten işe yarar bir kampanya olduğunu görmekteyiz.

Apple’ın devam etmekte olduğu diğer indirim ise öğrencilere yönelik bir başka seçenek olan MacBook ve iPad Pro tercihleri olacaktır. MacBook almak isterseniz 300 dolarlık indirimden yararlanabilirsiniz yada tercihiniz iPad Pro için olursa onun içinde 20 dolarlık indirimle sahip olmanız mümkün.

 

“Apple’dan bedava kulaklık” için bir yanıt

Benim bildiğim Apple kaz gelecek yerinden tavuk esirgemez. Başlığı okuyunca bende nasıl oluyorda bedava veriyor düşüncesine kapılarak okuduğumda hayal kırıklığına uğradım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir