Kategoriler
Teknoloji

Apple ve Nokia tarafından karşılıklı imzalar atıldı

Apple’dan bir ilk daha bugün yapılan ve gerçekleştirilen açıklama da artık Nokia tarafından üretilen sağlık ürünlerini artık kendi  çevrim içi mağazalarda satışlarına başlayacağını açıkladı.

Teknoloji sektörünün en güçlüsü olan ve piyasa değeri tam olarak bilinmese de gelen bilgiler ile 850 milyon Dolar olan Apple büyümeye devam ediyor.  Apple, Nokia ürünlerine verdiği desteğe devam edeceğini açıkladı. Nokia, Sağlık teknolojileri bakımında kendi patentli üretmiş olduğu ürünleri ve bu alanda sektörünün en güçlü ismi. Apple’da patenti Nokia’ya ait olan sağlık ürünlerini ikili anlaşmadan sonra kendi mağazalarında satışa başlayacak.

Apple ve Nokia anlaştı

Yapılan bu yatırımın ardından ise Apple cephesinden yapılan açıklamada, Nokia bünyesinde yer alan Withings şirketine ait tüm ürünlerin çok kısa bir süre içerisinde Apple’ın kendi mağazalarında satış yapılacağını açıklandı.

Apple daha öncede Withings markalı ürünleri kendi çevrim içi mağazalarda yani Apple Store‘da satışa başlamıştı fakat Nokia tarafından yapılan hukuki işlemler sonucu Apple Store de satışını durdurmuştu.

Apple ve Nokia daha önce aralarında tatsız bir olay geçsede farklı kulvarlarda anlaşmalar sağlamıştı. Yenilikçi ve yatırım konusunda cömert davranan Apple, pazar payını sürekli genişletmek istiyor. Nokia ise kendi adını duyurmak ve ürünlerini satmak için Apple ile anlaşmanın doğru olduğuna inanıyor. Sonuç olarak her iki firmanın’da işine yarayacak olan anlaşma ile birlikte aralarında esen soğuk hava dalgasının son bulması bekleniyor. İlgili bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz bizi takip etmeye devam edin. 

THN – teknolojihaberim.net

[affiliate_news id=”4529″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir