Kategoriler
Yazılım

Whatsapp’a Güncelleme Sonrası Gelen Özellikler

Whatsapp tarafından daha önce geliştirilen Snapchat benzeri güncelleme yüzünden kullanıcılarından büyük bir tepki almasıyla birlikte, eski durum özelliğini de tekrardan aktif hale getirmişti. Whatsapp yeni yaptığı güncellemesi ile İOS kullanıcılarına yönelik bir takım yenilikler getirdi

Geçtiğimiz zaman sürecinde sizlerinde bildiği Apple, İOS 10 sürümü ile kendi geliştirmiş oldukları sesli asistan Siri’nin API’larını uygulama geliştiricileriyle paylaşmıştı. Whatsapp’ta bu yeni güncellemeyi kendisinin geliştirebileceği bir yönde kullanarak, Whatsapp üzerinden gelen mesajları Siri’ye okutabilme imkanı sundu.

Bu özellikle birlikte Siri ile en son güncel mesajlarınızı okutabilirsiniz. Aramalar kısmında ki kişi bilgileri ve Grup Bilgileri ekranlarında düzenlemeler yapabilirsiniz. Güncellemeler kısmında yer alan birden fazla durumu bir defada seçerek yönlendirme veya silme işlemi yapabilirsiniz. Whatsapp’ın bu yeni güncellemesine AppStore üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygulamanın toplam boyutu 135 MB büyüklüğündedir. Uygulamayı tüm özellikleri ile güncel bir şekilde kullanabilmek için İOS 10.3 ve üzerindeki sürümlerden birisini kullanıyor olmanız gereklidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir