Kategoriler
Yazılım

Samsung Game Live Artık Daha Fazla Modelde Kullanılabiliyor

Samsung Game Live özelliği artık çok daha fazla modelde kullanılabiliyor. Konu ile ilgili detaylar…

Popüler teknoloji şirketlerinden Samsung, oyuncular için sunduğu önemli bir çözüm olan Samsung Game Live ile ilgili bir güncelleme yaptı. Samsung Game Live’a getirilen güncelleme ile birlikte artık uygulama daha fazla telefon modelini destekliyor. Öğrenilene göre Samsung’un üst segment telefon modellerinden Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge cihazlarının Samsung Game Live desteği artık bulunuyor. Böylelikle oyuncular bu cihazlar üzerinden yayın gerçekleştirebilecekler.

Samsung Game Live Nedir?

Samsung’un mobil platform için geliştirmiş olduğu özel bir uygulamadır. Sadece Samsung cihazlar için geçerli olan bu uygulama oyun yayını yapan yayıncıların daha kolay yayın yapabilmelerine, akıcı yayın gerçekleştirebilmelerine olanak sağlıyor. Samsung Game Live, Samsung’un sadece bazı modellerinde kullanılabilen bir uygulama. Zaman zaman gelen güncellemelerle uygulamanın kapsamı genişletiliyor ve yeni telefonlarda da kullanılabilir bir hale getiriliyor.

Mobil Yayınlarda Artış

Son zamanlarda mobil oyun dünyasında yapılan yayınların artması oldukça dikkat çekiyor. PC dünyasında zaten oyuncular sık sık video oyunu kaydı alıp bunları yayınlayarak fenomen olurlarken artık mobil platforma da yoğun bir ilgi olmaya başladı. Mobil alanda da video oyunlarının giderek gelişmesi ve depolama alanı hususunda gelişmeler yaşanması artık yeni bir devri başlatıyor olabilir. Konu ile ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir