Kategoriler
Yazılım

Samsung Galaxy J5 (2017) güncelleme geldi

Samsung‘un daha yeni çıkarmış olduğu Galaxy J5 2017 için yeni bir güncelleme yapacağı açıklandı. Galaxy J5 2017 ilk çıkışında Android 7 Nougat ile çıkmıştı fakat bu güncellemede ise Android 8.0 Oreo güncellemesi alıp almayacağı ise henüz bir netlik kazanmadı.

Güncelleme ile cihaz hangi özelliklere kavuşacak

Yapılan güncelleme ile  Galaxy J5 (2017 model ve J530FXXU1AQI3 sürüm numarası ile güncelleme yapılacak güncellemenin boyutu ise 392 MB boyutunda. Yapılan bu güncellemenin asıl amacı ise güvenlik açıkların kapatılması (BlueBorne) verilen bu bu güncelleme ise daha detaylı olarak anlatmak gerekirse Bluetooth bağlantısı açık olan cihazlardaki bilgileri 10 saniye gibi kısa sürede cihazı kontrol atına alabilme gücüne sahip ve tüm bilgilerinizi alabiliyor.

Samsung’un yapmış olduğu bu güncelleme ile cihazın daha güvenli bir şekilde kullanıcıların kullanmasına olanak sağlıyor . Diğer bir konu ise Ggoogle’un yapmış olduğu güvenlik açığı güncellemesi ile kendi yapmış olduğu güncellemeyi daha iyi bir hale getiriyor.  Tabi kullanıcıların beklemiş oldukları Android 8.0 Oreo güncellemesi ne zaman yapılacağı ile bir tarih verilmedi Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir