Kategoriler
Mobil

iPhone X’ler Kargoya hazır kutu açılışları

İşte İphone’nın 10 yılına özel olarak üretilen İphone X’lerin ilk kutu ve kargodan geliş resimleri çıkmaya başladı. İphone X’ler ön sipariş ile satış yapılmış aynı gün bitmişti İphone X modelleri tanıtılmış ve ellerinde buluna tüm stoklar tükenmişti yapılan açıklamada ise diğer siparişleri 5 ile 6 hafta sonra kullanıcıların ellerine geçecek açıklaması yapılmıştı.

İphone X modeline sahip olmak kişiler ise 3 Kasım da bu cihazı kullanmak isteyen kullanıcılar bu cihazları karaborsadan almak isteyen  İphone x kullanıcıları iphone’nın satmış olduğu fiyatın daha yüksek bir fiyata sahip olacaklar fotoğrafta da görüldüğü gibi kullanıcılarını bekliyor.

Yapmış olduğu haberlerle her zaman ilk olarak görüntüleri İntenet üzerinden yayınlayan Benjamin Geskin bu modelleri kendi Twitter üzerinden paylaşmış olduğu görselleri bizde sizler için yayınlıyoruz . bu yayınlar ve haberler gün geçtikçe artacak durumda bizde sizler için bu haberleri ilk olarak siz okuyucularımıza ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz Teknoloji haberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir