Kategoriler
Yazılım

McAfee yazılımı ile Samsung anlaştı

McAfee yazılımı Samsung’la anlaşma sağladı. Dünyanın lider güvenlik yazılımları üreticisi McAfee, teknoloji devi Samsung ile anlaştı.

Samsun’gun güvenlik şefi McAfee

Artık Samsung cihazların güvenliği ondan sorulacak… Tüketiciler, güvenli kullanım için McAfee çözümlerinden faydalanacak. Samsung markalı telefon, bilgisayar ve televizyonlar, yeni güvenlik tedbiriyle internete daha güvenli bağlanacak…

Bugün sabah saatlerinde McAfee tarafından gelen açıklamaya göre, artık Galaxy S8 telefonlar, Samsung PC ve akıllı televizyonlarda McAfee güvenlik çözümleri ön yüklü olacak. Yani, kullanıcı bu cihazları satın aldığında McAfee yüklenmiş şekilde alacaklar.

Samsung ve McAfee
Samsung ve McAfee

Önümüzdeki dönemde internete bağlanabilen Samsung ürünlerinin daha korunaklı olduğunu göreceğiz. Evde ya da iş yerinde internete bağlı cihazlardan gelen saldırılar, tüm ağı tehlikeye atıyordu. İleri seviyede güvenlik koruması sağlayabilen McAfee yazılımları artık buna bir son verecek ve Samsung cihaz kullanıcıları rahatlayacak. Samsung-McAfee işbirliği ile cihazlar orijinal kutularından çıktığında güvenli olacak.

Tüketiciler siber saldırılarda en çok finansal bilgilerinin çalınmasından endişeli. Bu tip korkular, cihazların sağlam güvenlik gereksinimlerini vurguluyor. McAfee güvenlik çözümleri bu saldırılara bağlı artan endişeleri azaltıyor. Aynı ağa bağlı birden fazla cihaz tek bir koruma yazılımı ile korunabiliyor. Samsung yetkilileri Samsung kullanıcılarının güvenliğini düşünürken bu kolaylığı sağlamanın da gururunu yaşadıklarını ifade ediyor.

2017 başından itibaren McAfee LiveSafe güvenlik ürünü yüklü olarak satılan Samsung cihazları alanlar memnun. Ürünün 60 günlük ücretsiz denemesi bulunuyor. Anti-malware’de McAfee Security yazılımı akıllı TV’lerde kullanılacak. VirusScan ise telefonlarda yer alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir